6 Päivää Helsingin Sm-karsintoihin

Tervehdys!

Sunnuntai 17.9 ja 6 päivää jäljellä ensimmäisiin kisoihini aikaa Helsingin kulttuuritalolle jossa sitten SM-karsinnat. Viime viikonloppuna pääsin jo vähän hakemaan fiilistä tuosta lavalla olosta kun Tampereella järjestettiin Hullussa Porossa perinteinen Manse Muscle & Fitness Show. Tapahtuma oli aika hektinen ja nopeatempoinen tai ainakin siltä tuntui omalta osaltani ja saattoi näkyä hieman myös siinä lavaesiintymisessä. 😊 Mitään viimeistelyjä tai ihmeempiä kikkailuja ei tuonne tehty ja kunto oli sen mukainen mitä se nyt siinä vaiheessa dieettiä sitten olikaan. No, mutta jää saatiin rikottua ja sain sen ensikosketuksen tuohon hommaan että mitä se on ja täytyy sanoa että oli kyllä kokemuksena hieno olla osallisena tuossa showssa. Tietää nyt myös hieman mitä odottaa ja mihin panostaa siellä lavalla nyt kun seuraavat kisat tulevat. Suosittelen lämpimästi muitakin kisaajia osallistumaan tuonne tapahtumaan tulevina vuosina. Oikein hyvää harjoitusta syksyn kisoja ajatellen!

Kuva: Tomi Rehell, Bodynews

Tämän hetken tilanteesta sitten hieman. Paino huitelee vielä hieman siellä 80kg yläpuolella, joten kalorit ovat tällä hetkellä laskettu nyt todella alhaalle ja kulutusta lisätty, että saadaan sitä vielä vietyä alemmas sitten perjantain punnitukseen. Tämä viikko on tehty 6 punttia, 7 aamulenkkiä ja 6 aerobista treenin jälkeen joten vaihde on nyt ollut aika isolla, koska tilanne sen vaatii ja alkaa kyllä tuntumaan jo miehessä.. Paino on laskenut hyvin viikon aikana ja rasvaakin taas poltettu. Uskoisin että hyvin tulen mahtumaan kuitenkin tuonne alle -80kg sarjaan. Tänään sitten viimeinen kova treeni ennen ensi viikonlopun kisoja selkätreenin muodossa ja ensi viikolla sitten otetaankin hieman rennommin treenien osalta ja valmistaudutaan kisaviikonloppuun, niin ollaan sitten iskussa siellä lavalla. Iso painotus tulee olemaan tulevalla viikolla etenkin poseerauksiin.

Vähissä on siis viikot projektin osalta ja vaikka mieli temppuileekin kovasti tällä hetkellä ja väsynyttä miestä alkaa olemaan, niin vielä jaksetaan painaa loppuun asti kohti Lahden Sm-kisoja!

Tulkaahan paikanpäälle katsomaan ja kannustamaan, varmasti hyvät kisat tiedossa tänä syksynä! 😊

Tsempit loppurutistukseen myös muille kisaajille ja oikein hyvää syksyn alkua kaikille!

 

Loppuun vielä pitää mainita että verkkokaupasta löytyy nyt paljon hyviä tarjouksia joten käykää tsekkaan! http://voimaravinteet.fi/kampanjat/

Itsellä käytössä tällä hetkellä hyvänmakuinen pre-workout juoma FA:n Bad Ass Pre-Workout, joka antaa just sen tarvittavan lisäboostin kovaan treeniin!

2x 500g BAD ASS PRE Kampanja

 

– Rami

Jätä kommentti

* -merkatut kentät pakollisia

Copyright @ 2015-2017 Voimaravinteet.fi. All rights reserved.
Ostoskori on tyhjä