7 viikkoa takana

Sunnuntaita viedään ja olen aloittanut kirjoittamaan blogia voimaravinteiden sivuille päästyäni Trec Teamiin. Olen treenannut Keravan Power Centerillä pari vuotta ja todennut että parempaa salia ei kertakaikkiaan löydy mistään. Olen haaveillut kisadieetistä 23 vuotiaasta asti ja elämäntilanne on sallinut kokeilun vasta nyt 30 vuotiaana. Aloitin kisadieetin 10.10 ja nämä viikot ovat kaiken kaikkiaan olleet mielenkiintoisia. Tavoitteena olisi päästä Body Fitness kisoihin keväällä 2017 ja siihen avustamassa on voimaravinteet loistavine tuotteineen.

Lisäravinteista ja vitamiineista on ollut hyötyä sillä kova treeni vie voimia. Olenkin käyttänyt voimaravinteiden vitamiini valikoimaa mm. ViT.C  –>http://voimaravinteet.fi/tuote/strong-c-1000-100-kapselia/  ja muita lisäravinteita jota tehostavat tuloksellisuutta. Olen ollut mm. erittäin tyytyväinen CLA softgel kapseleihin –>http://voimaravinteet.fi/tuote/cla-softgel-100-kapselia-100-annosta/ .

Tuntuu että itselläni on energiaa ja voimaa kuin pienessä kylässä vaikka päivät ovat todella hektisiä. Teen vuorotyötä joten jaksaminen on tärkeässä asemassa. Olen myös yhden lapsen äiti joten on tärkeää että jaksaa kotonakin puuhastella päivän päätteeksi kaikkea. Flunssa-aika on käsillä ja ihmiset ovat olleet paljon kipeänä, olen myös itse ollut flunssassa ja joutunut joitain salivapaita pitämään. Flunssa-aikana erityisesti voimaravinteiden glutamiini on ollut kovassa käytössä ja käsikauppatuotteina sinkki ja VIT.C:n lisäksi.

Puhun nyt tässä blogissa jaksamisesta sillä pimeys tuntuu vievän useammalta voimat. Myönteinen asenne omaan tekemiseen on tärkeää ja positiiviset ajatukset päivittäin. 🙂 Tulokset tuovat motivaatiota ja niitä olen saanut mukavasti näiden viikkojen aikana. Kerron tuloksistani myöhemmissä blogeissa lisää.

Pimeydestä huolimatta pidetään tsemppiä yllä ja saadaan voimaa itselle tärkeistä asioista. !

”If you can  dream about it, You can do it”

img_20161102_135124

Jätä kommentti

* -merkatut kentät pakollisia

Copyright @ 2015-2017 Voimaravinteet.fi. All rights reserved.
Ostoskori on tyhjä