Arvostelussa kolme Pre-Workout tuotetta

Hyvää alkanutta vuotta minunkin puolesta! Tänä vuonna omalla kohdallani tavoitteita on muutamia liityen opiskeluun ja kisaamiseen, mutta niistä myöhemmin lisää 😉 Koska tässä postauksessa arvostelen kolmea eri Pre-workoutia.

Pre-Workout (PWO tai tehonlisääjä, lapsella on monta nimeä) on tuote, jota käytetään suorituskyvyn ja suoritustehon lisäämiseen. Näiden tuotteiden teho pääosin perustuu ainesosiin jotka joko estävät maitohapon muodostumista (beta-alaniini on yksi aminohapoista joka estää maitohapon muodostumista elimistössä rasituksessa), piristävät (korkea kofeiinipitoisuus) tai lisäävät veren virtausta verisuonissa jolloin lihakst jaksavat työskennellä tehokkaammin ja enemmän.

 

Fitness Authority Gear Pre Shock

FA:n Gear Pre Shock sisältää mm. beta-alaniinia, arginiinia (AKG), sitrulliinimalaattia ja tauriinia. Beta-alaniini vaikuttaa voimaan ja maitohappokestävyyteen. SitrulliinimalaatinAKG:narginiinin ja beta-alaniinin yhdistelmä tehostaa pumppia ja parantaa kestävyyttä.  Plus kofeiinia on tässä tuotteessa 200mg/12g eli noin kahvikupillisen verran.  Annostusohjeena on 12g jauhetta sekoitettuna lasilliseen vettä. Makuna itselläni on minttu. Aluksi olin hieman epäröivä makuvalinnan suhteen, mutta kun ensimmäistä kertaa maistoin tätä niin maku oli raikas eikä liian minttuinen.

Mitenkä se vaikutus sitten? Jotkut PWO:t voivat aiheuttaa kihelmöintiä iholla johtuen beta-alaniinista joka vaikuttaa hermostoon. Tämä tuote ei itselläni kyseistä reaktiota antanut. Mutta treeni kyllä kulki. Tavallisesti jossain vaiheessa väsymys rupeaa painamaan treenin aikana, mutta nyt viimeisetkin toistot sarjoissa menivät ilman väsymyksen tunnetta. Jaksoin myös tehdä isommilla painoilla kuin tavallisesti. Lihaspumppi oli myös treenin aikana isompi kuin muita PWO-tuotteita käytettäessä. Hivenen jäin odottamaan sitä ihon kihelmöintiä ja pistelyä, mutta sitä ei tullut. Tosin eipä se menoa haitannut!

 

Fitness Authority Xtreme Napalm Pre-Contest

Toinen suosikkini FA:lta on Xtreme Napalm ja makuna Orange. Ensinnäkin tämä 500g purkki on erittäin riittoisa, jopa 88 annosta! Tätä PWO:ta riittää yksi mittakauhallinen (n.5,6g) vesilasiin sekoitettuna. Ainesosat ovat pääosin samat kuin Gear Pre Shockissa pieniä eroavaisuuksia lukuunottamatta. Suositellussa annosmitallisessa löytyy kovia ainesosia riittävästi piristämään, antamaan hyvän pumpin lihaksiin sekä kuljettamaan happea lihaksille treenin aikana. Myös kofeiinia löytyy se 200mg yhdestä mitallisesta tuomaan piristystä.

Makuna tämä orange on kuin appelsiinimehua joisi eli täydet 5/5 siitä. Nam! Entä vaikutus? Tämä tuote antoi myös lisää voimaa, tehoja ja kestävyyttä. Ne viimeisetkin toistot jaksoi tehdä ilman uupumusta. Rauta tuntui kevyeltä eikä lihaspumppikaan jäänyt huomaamatta. Energiaa riitti koko treenin ajaksi (sekä ylikin). Tuote alkoi vaikuttaa itsellä jo 15 minuutin jälkeen ja toi tullessaan kuuluisan ihon kihelmöinnin. Kihelmöintiä tosin oli vain treenin alussa ja pikkuhiljaa hävisi, ei siis liikaa. Mainittakoon vielä että energiaa siis tosiaan riitti treeninkin jälkeen, oli energiaa hieman leikkiä ja kokeilla uusia liikkeitä ja omia rajojaan 😀

 

 

Trec Nutrition S.A.W

Kolmas PWO mitä olen kokeillut on Trec Nutritionin S.A.W. Makuna oli Wildberry, joka oli marjaisa ja raikas. Positiivisesti kaikissa PWO-tuotteissa mitä olen maistanut, maut ovat olleet raikkaita ilman äklöä sivumakua. Tässä PWO:ssa on vähemmän vaikuttavia ainesosia suositellussa annoksessa kuin edellisissä, esim. beta-alaniinia on 1000mg annoksessa (5g), sitrulliinimalaattia 250mg ja kofeiinia 100mg. Kuin taas Gearissa beta-alaniinia on 4g (!!) annoksessa ja sitrulliinimalaattia 1,5g.  Napalmissa puolestaan beta-alaniinia on 2g ja sitrulliinimalaattia 750mg.

Treeni kyllä kulki hyvin, kunnon väsymystä ei päässyt syntymään mutta kaipasin sitä ekstra piristystä koko treenin ajaksi. Aluksi piristävän vaikutuksen huomasi mutta olisin kaivannut sitä treenin loppuun asti. Kuitenkaan sellaista kunnon uupumusta ei päässyt syntymään. Suosittelen kyllä mikäli tossu meinaa painaa eikä energiaa tunnu riittävän treenille asti.

S.A.W

Tällä hetkellä ykkösvalintani on ehkä FA:n Xtreme Napalm mutta kaikki ovat toimivia ja hyviä vaihtoehtoja. Ja tässä on vain kolme eri PWO:ta kymmenien eri tuotteiden joukossa. Mutta näitä olen itse kokeillut ja hyviksi todennut. 🙂 Nämä arvostelut siis perustuvat vain OMAAN käyttökokemukseeni, toiselle toinen toimii paremmin ja toiselle toinen on parempi. Mielipiteitä on ja saa olla, mutta pääasia että jokainen löytää itselleen sopivan tuotteen ja toivottavasti tästä joku sai hieman osviittaa ja apua tulevan PWO:n valintaan.

ps. Xtreme Napalm + Vitargo on nyt tarjouksessa 1000g purkki 32,50€.

Xtreme Napalm+Vitargo / 1000g (93 annosta)

 

Xtreme Napalm+Vitargo

<3Enni

Jätä kommentti

* -merkatut kentät pakollisia

Copyright @ 2015-2017 Voimaravinteet.fi. All rights reserved.
Ostoskori on tyhjä