Creamy Whey Proteiinipannarit

Ravitseva aamupala on aina ollut minulle tärkeä, ja varmaan monille muullekin treenaajalle. Insuliiniherkkyyshän on korkealla aamulla joten hiilarit koneeseen vaan että energiaa riittää arkipäivään ja treeneihin!

Olen pitkään ja monien muokkauksien jälkeen löytänyt omaan makuuni paras proteiinipannari resepti, ja haluan toki jakaa tämän teidän kanssa. Ei mikään rakettitiede mutta ainekset ovat ns. ”spot on”.

4 kananmunaa (kahdesta pelkkä valkuainen)
1 banaani (muusattuna)
200ml maitoa
1,5 kauhallinen Trec Nutrition’in Whey Creamy Cocktail (Vanilja)
1tl kanelia

Heitä kaikki ainekset sheikkeriin ja sekoita
Paistamiseen käytän itse kylmäpuristettua kookosöljyä
Paista keskilämmöllä ettei pala.

Enjoy!

Olen aina onnistunut saamaan kuivan ja pahvimaisen koostumuksen aikaisemmin proteiinipannareissa mutta nyt on sen verran hyvä taikinamainen koostumus näissä, että pakko pysyä tällä reseptillä. Johtunee todennäköisesti valitsemastani proteiinista; Trec Nutrition’in Whey Creamy Cocktail Vanilla mikä on sekoitus eri proteiinityypeistä kuten hera, maito ja kaseiini. Creamy Cocktail on oikea kuvaus tälle proteiinille koska maidon kanssa sekoitettuna siitä tulee oikein piirtelömäiseksi juomaksi joten sopii erinomaisesti välipalajuomaksikin eikä pelkkään kokkailuun 😀

Monella varmaan löytyy parempia reseptejä vuosien kikkailujen jälkeen, joten jos haluatte jakaa tiedot niin kommentoikaa ihmeessä!

protpan

Jätä kommentti

* -merkatut kentät pakollisia

Copyright @ 2015-2017 Voimaravinteet.fi. All rights reserved.
Ostoskori on tyhjä