Debyytti 1 weeks out

Heipparallaa!

Viikko vierähti taas siinä ja blogia täällä kirjoitellaan. Olen hurahtanut tähän blogikirjoitteluun ihan täysin. Hienoa ja siistiähän tämä on tänne kirjoitella tekstiä. Aloitellaan eli tässä postauksessa voisin kertoa teille mitä kaikkea on kuulunut minun kisoihin valmistautumiseen ja kuulumisista kerron myös.

Poseerauksia on tullut melkoisesti harjoiteltua ja se on oikeastaan tärkeimpänä roolissa. Poseerauksessa täytyy tuoda vahvuudet esille ja koittaa peittää heikkoudet, mitä toivon mukaan ei olisi. Poseeraus on hyvin haastavaa/vaativaa ja sitä on harjoiteltava ja paljon! Niin että poseeraukset loksahtavat nätisti paikalleen ja näyttävät hyvältä. Poseeraus on muuten hyvin rankkaa puuhaa ja sillä saa hyvin nesteet kiertoon ja hiki roiskuu posetellessa. Voitte jokainen blogin lukija kokeilla miltä se poseeraus tuntuu ja millaista on jännittää kaikkia lihaksia samanaikaisesti mitkä on näkyvillä. Kertokaa minulle sitten kommenteissa miltä poseeraus tuntui!

 

Kisojen finaalissa yksi ohjelmista on vapaaohjelma. Kilpailija esittää musiikin mukaan tehdyn vapaaohjelman, jonka kesto on maksimissaan 60 sekuntia. Vapaaohjelmaan olen musiikit etsinyt ja editoinut niistä pätkän, jonka kesto on tuo 60 sekuntia. Musiikin on oltava cd-levyllä, eipä ole kauheen nykyaikaista. Musiikki on nyt valmiina ja poltettuna cd-levylle. Vapaaohjelmaan ollaan sitten poseeraukset mietitty ja sovitettu musiikkiin yhdessä valmentajani ja veljeni kanssa.

Poseeraushousut hankkisin itselleni jo hyvissä ajoin ja kahdet posehousut tuli nyt hankittua. Poseharjoituksiin yhdet ja toiset sitten itse kisoihin. Kävin tosiaan testi rusketuksen myös ottamassa ja kyllähän siitä onnistunut rusketus saatiin aikaan. Testi rusketuksen ideahan oli vaan katsoa miltä näytän ja miten väri tarttuu. Kisoja ja rusketusta ennen on tärkeätä pitää iho hyvässä kunnossa ja ajella ihokarvat pois. Ihoa on nyt tullut kuorittua ja rasvattua jonkin verran. Karvan poisto menetelmiä on tullut myös kokeiltua ja parhaaksi olen kokenut sokeroinnin. Vahaliuskoja en tule enää ikinä käyttämään se meinnaan sattuu jonkin verran voin kokemuksesta kertoa. Höylällä taas kun koko kropan vetelee niin on aikamoinen homma kyseessä. Sokerointi ainakin tähän asti ollut paras keino poistaa ihokarvat eikä ihonikaan juuri reagoi sokerointiin. Viellä tarvitsee ennen kisoja vedellä kroppa täyteen sokeria. Kisarusketukset on varattuna ja valintani oli näihin debyytti kisoihin suihkurusketus. Mielestäni se oli paras vaihtoehto ja sillä pitäisi saada hyvä ja tasainen väri iholle. Kyllähän tähän kisoihin valmistautumiseen kaikenlaista kuuluu.

 

Viimeisiä päiviä mennään ennen karsintoja. Eilen oli viimeiset posetreenit ja kohta posetellaankin jo lavalla. Viimeistelyviikko olisi siis tiedossa ensi viikoksi. Salitreenit muuttuu toistoralliksi, puristeluksi, pumppailuksi ja kevenee samalla myös hieman. Kevyttä kävelyä varmaankin teen aamusta ja illasta. Poseerauksia ja vapaaohjelmaa täytyy treeanata ja hioa viellä paremmaksi. Tarkoitushan on tyhentjää glykogeeni varastot vaikka ne nyt dieetin ajalta melkosen tyhjät onkin. Alkuviikosta syön hieman maltilisemmin sitten torstaina ja perjantaina pääsee tankkailemaan oikein huolella  glykokeeni varastot täyteen. Viimeistelyviikkoon kuuluu aika paljon asiaa ja ne on ihan yksilöllisiä miten kaikki toimii kenelläkin. Debyytti kisat kun itselläni on, niin aika hankala lähteä tälle viimeistelyviikolle, mutta kyllä minulla kovat suunitelmat on miten tämän toteutan ja toivotaan, että asiat menee hienosti ja olisin sitten iskussa lauantaina. Minä lähden nyt valmistautumaan ensi viikkoon ja toivotan teillekin kaikkille oikein mukavaa viikon alkua!

Lassi

 

Lisäravinne tärppi perinteisesti loppuun.

Tuollaisen S.A.W pre-workoutin otin nyt dieetin loppu metreillä testiin ja voin muuten kertoa, että toimii todella hienosti. Tuote sisältää juuri oikeat ainesosat, jonka ansiosta tämä toimii. Treeneihin saa sellaista pärinää ja pauketta,että suosittelen kokeilemaan.

S.A.W. / 200g (40 annosta)

Jätä kommentti

* -merkatut kentät pakollisia

Copyright @ 2015-2017 Voimaravinteet.fi. All rights reserved.
Ostoskori on tyhjä