Debyytti 2 weeks out

Sunnuntai se sieltä tulla tupsahti ja se tietää blogipostausta! Tässä postauksessa availen teille kisaprojektin etenemistä, valmennuksesta asioita ja kisadieetin kuulumisia.

Kisoihin tarvitaan tiimi mitä kilpailija edustaa. Alkuvuodesta aloin mietiskelemään tiimi hommia ja aluksi tarkoituksena oli perustaa oma tiimi, mutta sen perustaminen laitettiinkin aika pian suunnittelun jälkeen jäihin. Tiimin perustamisessa olisi ollut aikalailla säätämistä, joten näin paremmaksi keskittyä oleellisempaan eli katse suunnattiin syksyn kisoihin. Tiimin hankkiminen tuli sitten tarpeelliseksi, joten aloin etsimään tiimiä ja kyselemään heidän käytännöistään/toiminnastaan. Monesta tiimistä kyselin ja kaikissa oli edellytyksenä, että täytyy ostaa kisavalmennus, jotta voi edustaa tiimiä kisoissa. Etsintä jatkui ja löysin Team Mayor´s poseerausharjoittelu ilmoituksen. Ilmoittauduin mukaan posereeneihin ja kyselin tiimin toiminnasta ja se vaikutti erinomaiselta. Team Mayor´silta lupailtiin jo vähän, että voisin luultavasti edustaa tiimiä syksyn kisoissa. Keväällä kävin sitten 3 posereenillä Mayors gymillä Helsingissä. Jäin pähkäilemään ja miettimään viellä tiimi hommia, sitten kesän aikana paukahti muutamia yhteydenottoja tiimeistä, että olisinko halukas edustamaan heidän tiimiään. Pähkäily jatkui ja päätin sittten viimein ottaa yhtettä Team Mayor´siin. Kysyin, että voinko liittyä tiimiin ja edustaa kisoissa Team Mayor´sia ja sain myöntävän vastauksen ja näin se tiimi lopulta löytyi ja edustan kisoissa Team Mayor´sia. Hieman ollut säätöä tiimi asioiden kanssa ja syynä ollut tähän se, että halusin löytää tiimin täältä Turun seudulta, mutta valitettavasti se ei nyt ollut mahdollista. Hienoa nyt kuitenkin on se, että tiimi löytyi ja erittäin hyvä sellainen. Tiimin puolelta viellä tosiaan posetreenit keväällä oli 3kpl ja nyt syksyllä 2kpl mistä on ollut valtavasti apua minulle.

Minulla oli  selvät sävelet alusta asti kisaprojektiin lähtiessä, että mitään kokonaista kisavalmennuspakettia en osta vaan menen omilla tiedoilla,taidoilla ja hieman voi kysellä apua kokeneemmalta. Tiimi asiat kun saatiin kuntoon aloin kyselemään apua Team Mayor´sin valmentajalta. Valmennustoiveeni oli, että hiottaisiin poseeraukset kuntoon, vapaaohjelma tehtäisiin yhdessä  sitten oli vielä, että  tietoa ja taitoa tarvittaisiin loppuviimeistely asioihin. Ehdotin valmentajalle sitten, että ostaisin valmennuspaketin mihin kuului 4 treenikertaa ja ne käytettäisiin poseerauksiin ja jos hän voisi treenien yhteydessä antaa hieman tietoa loppuviimeistelyyn ja sehän kävi valmentajalle. Tosiaan itse olen rakentanut pohjan tälle kisaprojektille mihin kuuluu treenit, ruokavalio ja monet muut asiat mitä olen sitten noudattanut ja tehnyt asiat oikein ja täysillä. Itsensä valmentaminen on minusta todella mielenkiintoista ja sen voi saada onnistumaan jos vain haluaa. Olen kerännyt/hankkinut tietoa millon mistäkin netistä,kirjoista, lehdistä ja aina vaan sitä tietoa tulvii lisää mikä pitää mielenkiinnon korkealla. Taito tulee sitten treenien kautta kun,  antaa vaan palaa ja kokeilee uusia metodeja treeneissä. Hienointa tässä on se, että koko ajan oppii uutta niin itsestään kuin sitten tiedonkin kautta ja minulla on kova halu oppia lisää kaikesta tässä harrastuksessa.  Avain siis itsensä valmentamiseen on halu oppia lisää, kerätä tietoa ja mikä tässä on parasta saa tehdä asiat niin kuin itse haluaa ja on sunnitellut. Yksi ja ainut syy miksi valmennuspaketin ostin on nämä debyyttikisat. Poseerauksiiin tarvittiin kokeneemman silmä parit katsomaan ja itse en näe selkäpuolen poseerauksia niin vaikea niitä lähteä hiomaan. Debyyttikisat niin viimeistely asioista ei ole tarvittavasti tietoa ja näin ollen  mielestäni täytyy luottaa kokeneempaan konkariin ja kysyä niistä. Olen kylläkin todella tyytyväinen, että valitsin tuon valmennuksen ja onhan posereeneistä ollut valtava apu minulle ja tietoa on tulvinut runsaasti lisää.

Aika menee kuin siivillä eikä itse tahdo pysyä mukana, se olisi tosiaan 2 viikkoa jäljellä sm-karsintoihin. Homma etenee hienosti eteenpäin ja kisadieetin alinpaino oli tänään 86.9kg ja se tietää tankkailua tänään. Treenit on kulkenut todella hienosti ja kroppa kiristyy, niin ei tässä valittamista ole. Olen todella tyytyväinen ollut tähän kisadieettiin ja hommat on mennyt paremmin kuin hyvin.  Perjantaina kävin ottamassa testi rusketuksen ihan mielenkiinnosta, että näkee miten väri tarttuu ja miltä kroppa näyttää. Väriin olen todella tyytyväinen ja tarttui mielestäni todella hyvin. Kuntokin tulee paremmin esille ja tässä oli eiliseltä posereeniltä kuntokuvia.

 

Loppuun tulee arvaatteko mikä? Lisäravinne tärppi tietysti. Tuo extreme 3R on mun yksi tän hetken suosikeista. Sopii hyvin ennen treeniä juotavaksi tai sitten itse treeniin intra juotavaksi. Sisältää täyden annoksen bcaa:ta, glutamiinia ja eaa:ta. Sisältää myös muita tehoaineita millä saa treeniin tehoa. Kaikki tärkeä yhdestä purkista ja vielä laadukkaasta tuotteesta kyse.

Toivotan teille blogin lukijoille oikein hyvää viikon alkua.

Lassi

Xtreme 3R / 500g (25 annosta)

Jätä kommentti

* -merkatut kentät pakollisia

Copyright @ 2015-2017 Voimaravinteet.fi. All rights reserved.
Ostoskori on tyhjä