Debyytti 4 weeks out

Hyvää sunnuntai päivää kaikille blogin lukijoille. Tässä nyt raapustelen elämäni ensimäistä kertaa blogiin tekstiä,
aloitellaan pienimuotoisella esittelyllä. Olen Lassi Lehtovaara, 24-vuotias ja asustelen Naantalissa.
Koripalloa pelasin pitkään noin 6-7 vuotta ja siinä olinkin vissiin ihan hyvä. Parhaan pelaajan palkintoa tuli napsittua kotiin ja kävin jopa maajoukkue karsintaleirillä kokeilemassa millaista se pelaaminen olisi maajuokkue tasolla. No tulin siihen ikään kun lapsuuden harrastukseen ei enään löytynyt motivaatiota ja lopetin koripallon.

2010 vuonna kävin salilla ensimäistä kertaa. Aluksi käytiin kavereiden kanssa nostelemassa painoja kun se oli kivaa, ei ollut siis mitään vakavaa tai määrätietoista touhua vielä silloin. Sieltä ollaan nyt tultu tähän asti ja viellä käydään salilla treenaamassa. Nyt viimeisen 2-3 vuoden aikana tästä touhusta on tullut määrätietoista.
Varmaan kertoo paljon se, että minulla on debyytti kisat nyt syksyllä sm-karsinoissa classic bodybuilding +178cm sarjassa. Luulen, että nyt on vihdoin löytynyt harrastus mitä harrastetaan loppuun asti. Koko ajan tulee lisää intoa ja mielenkiintoa tätä harrastusta kohtaan. Tämä ei ole pelkästään treenamista vaan tämä on elämäntapa. Tästä lajista oppii koko ajan uutta mikä pitää motivaation korkealla.

Tosiaan debytti kisat lähestyy ja 4 viikkon kuluttua pitäisi olla lavalla elämäni kunnossa. Tuossa alla viellä muutama kuntokuva.

Tässä lisäravinne tärppi viellä loppuun.

EAA Xtra / 500g (50 annosta)

EAA:ta käytän aamuisin 10g. EAA eli välttämättömät aminohapot on tärkeässä roolissa lihaskasvun kannalta ja näin dieetilläkin, jos pysyisi nämä vähäisetkin lihat tallessa.

Toivottavasti oli mukavaa luettavaa. Ajattelin nyt tästä päivästä lähtien laittaa blogipostauksen tulille, joka sunnuntai ennen kisoja joten pysykää kuulolla.

Lassi

Jätä kommentti

* -merkatut kentät pakollisia

Copyright @ 2015-2017 Voimaravinteet.fi. All rights reserved.
Ostoskori on tyhjä