Eka kisadieetti

We are not perfect humanbeings, nor do we have to pretend to be, but it is necessary for us to be the best version of ourselves we can be.

Tässä sitä ollaan, ensimmäinen kisadieetti käynnistyi tänään. Reilut 20 viikkoa aikaa kaivaa kisakuntoa esille ja tuoda paras versio itsestään lavalle. Kisaan siis syksyllä Nordic Fitness Expossa Wellness Fitneksessä.  Tällä hetkellä fiilis on odottavainen ja jopa jännittynyt. En voi vielä tietää miten kroppa tulee käyttäytymään näinä viikkoina tai miten mielialat tulevat vaihtelemaan. Nälkä tulee jossain vaiheessa varmasti olemaan, mutta senkin kanssa oppii olemaan. Väsymystä myös tulee olemaan. Olen käynyt päässäni läpi niitä tunteita, mielikuvia ja ajatuksia mitä dieetillä voi tulla olemaan jotta niiden käsittely olisi edes hieman helpompaa. Sitä ei vielä voi ennustaa mitä tuleman pitää, mutta olen valmis käymään ne kaikki läpi.
Minulla ei ole ollut tästä off-kunnossa mitään pahaa sanottavaaa, olen ollut sinut itseni kanssa ja hyväksynyt sen että offilla rasvanmäärä kropassa on enemmän kuin kisakaudella. Kroppani on tällä hetkellä terveen naisen mitoissa ja liikaa painoa ei ole offilla kertynyt, hyvä että edes näinkin ”korkealle” paino on noussut (=normaalipaino). Aina hintelänä ja nopean aineenvaihdunnan omistavana ihmisenä, on välillä ollut hankalaa kehittää lihasta ja saada lisää massaa, mutta nyt kun sitä on kertynyt on olokin paljon parempi.

Mulle nämä ekat kisat tulevat olemaan myös samalla matka ja opetus. Se on matka sieltä vanhasta elämästä ja vanhoista tottumuksista itsensä voittamiseen. Itsensä voittaminen, sen näyttäminen itselle ja muille on osa matkaa. Sieltä pohjalta mistä lähdin liikkeelle on ollut henkisesti myös opettavainen matka, se on opettanut suhtautumaan itseeni eritavalla. Se on opettanut minut olemaan ylpeä itsestäni ja siitä työstä minkä olen tehnyt. Olisin voinut antaa periksi monta kertaa, mutta se ei ollut vaihtoehto. Kisalavalla aion myös näyttää muille että mä pystyin tähän, ja sitä käytän yhtenä voimavarana matkan aikana sekä siellä lavalla. Jos jotain kovasti haluaa tai toivoo, on sen eteen tehtävä töitä. En ole päässyt tänne asti ilman kovaa työtä tämän eteen. Alunperin pelkästä harrastuksesta on tullut elämäntapa. Nautinto ja intohimo. Se itsensä kehittäminen ja tulosten kehittyminen auttaa ja motivoi jatkamaan. Olen valitettavasti liian usein aliarvioinut itseäni enkä ole osannut arvostaa sitä työtä minkä olen tehnyt, mutta kun katson taaksepäin niin uskallan jo sanoa että on kyllä perkeleen kova muija. Ja siitä olen ylpeä. Kukaan ei koskaan ole täydellinen, eikä pidä ollakkaan. Kunhan olemme itsestämme parhaita versioita ja joka päivä teemme itsestämme paremman.

syksy 2016 – kevät 2018

Aion parhaani mukaan nauttia tästä dieetistä, jokaisesta treenistä ja jokaisesta päivästä. Olla kiitollinen siitä että olen tähän asti jaksanut painaa kovaa duunia,ja muistaa sen niinä huonoina päivinä. Kerran olen ollut liian lähellä antaa periksi kaiken suhteen, mutta räpiköin ylös. Periksiantamattomuudella ja sisulla mennään loppuun asti ja kunnialla. 

 

Instassa ja snapissä minut löytää @ennipaa  ja sieltä voi tarkemmin seurata matkaani. 🙂 Tänne tulen kirjoittelemaan varmasti treeniin liittyvistä asioista sekä etenkin mitä lisäravinteita dieetillä tulen käyttämään.

<3 Enni

Jätä kommentti

* -merkatut kentät pakollisia

Copyright @ 2015-2017 Voimaravinteet.fi. All rights reserved.
Ostoskori on tyhjä