Jani Pernell, Part 11

Moikka taas! Ja elämä jatkui 🙂 Nyt meitä oli kolme. Itse tein vuorotyötä ja siihen päälle kovat treenit, sekä vatsavaivainen vauveli. Aikaisemmat kisadieetit tuntuivat kevyiltä siihen asti 😀 Kun ihmiseltä rajoitetaan laadukas katkeamaton uni, niin väsy tulee äkkiä. Päivääkään en silti olisi vaihtanut pois. Tiesin, että vatsavaivat helpottaisivat aikanaan. Ensimmäiset 4kk olivat ne pahimmat.

Reiluilla plussakaloreilla mentiin ja hyvää perustreeniä. Suosin perusliikkeitä itselle isoilla romuilla. Penkkiä, maastavetoja, etukyykkyjä ja dippejä 🙂 Domssit olivat tuntuvat 😀 Fysiikka tuntui edelleen menevän eteenpäin. Hitaasti, mutta varmasti. 4-5 salitreeniä viikkoon ja jaloille tuli 2 treeniä. Jaottelin etu ja takareisipäivän. Teen usein vielä tänäpäivänäkin niin.

Maastavedossa tein ennätykseni 210kg 6 toistoa! Nyt jälkikäteen mietittynä, pikkusta kissanselkää oli varmasti havaittavissa 😀 Silti tuo oli mielestäni hyvä rauta! Penkissä sain 130kg 8toistoa ja dipissä 50kg lisäpainoilla myös sen 8 toistoa 🙂 Etukyykyssä 130kg sain 5 toistoa.

Panostin enemmän lihashuoltoon kuin koskaan aikaisemmin. Hierojalla kävin kerta kuukauteen, omatoimista viemäriputken kanssa tehtävää rullailua päivittäin. Venyttelin joka päivä.

SILTI Koin elämäni ensimmäisen loukkaantumisen. Liiallisen maastaveto/kulmasoutu/etukyykky rummuttelun johdosta alaselkäni väsyi ja sain välilevypullistuman 🙁

Puutumisia ja voimattomuutta alaraajoissa. Nukkuminen lähes mahdotonta pakara/takareisisärkyjen vuoksi. Sain lähetteen magneettiin ja siellä todettiin lannerangassa kunnon pullistuma, mikä painoi iskiashermoon… Sitten fysikaaliseen ja alettiin kuntouttamaan selkää… Ensiksi annoin totaalilepoa selälle sen vajaa 2 viikkoa, sitten kotona aloin tekemään kuntouttamista muutamilla liikkeillä. Jäykkyys oli todella paha…

Palasin hiljalleen taas salille. Kokonaisaikaa täyteen treenikuntoon meni 4kk pullistumasta! Lihasmassaa paloi jonkun verran, mutta tiesin saavani kaiken takaisin ja vielä uutta siihen päälle 🙂 Kehittymisen nälkä oli ISO.

Paikalliselta salilta sain kotiini lainaan sellaisen roikuntalaitteen. Vai miksi selkäkippikoneeksi sitä sanotaankin 😀 Siinä tuli vietettyä pää alaspäin 10 minuuttia joka ilta. Liikkuvuus ja voimat palasivat hiljalleen ennalleen 🙂 Maastavedon jätin liikevalikoimistani heti pois. Tiesin, että sillä varmasti suurin syy alaselkäni rikkoutumiseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jade <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hulluttelua 🙂

Jatketaan taas tarinaa seuraavassa osassa 🙂

Tästä pääset voimaravinteiden nettikauppaan SUORAAN tarjouksia katselemaan!

www.voimaravinteet.fi/kauppa/tarjoukset

Vielä ehdit tilaamaan itsellesi/kumppanillesi/kaverillesi LOISTAVAT joululahjat 😉

facebook.com>cbbjanipernell/

 

Jätä kommentti

* -merkatut kentät pakollisia

Copyright @ 2015-2017 Voimaravinteet.fi. All rights reserved.
Ostoskori on tyhjä