Jani Pernell, Part 12

Moi! Vaihtui vuosi 2009. Alkoi tuntua, että viime kisasta oli ikuisuus.. Kaikki kevään ja syksyn kisat kävin aina katsomassa. Uusia kovia jätkiä nousi pinnalle.. Tuntui hieman tyhjälle.. Kotona tosi pieni lapsi joka vaati paljon aikaa ja yöunien menettämisiä. Kisaaminen ei vaan olisi ollut järkevää.

Treenasin kovaa ja kehityin hiljalleen. Elopainon pidin visusti alle 100kg. Jos kuitenkin lähtisin dieetille. Kisat poltteli kokoajan. Laskeskelin, että 6kk dieetti olisi maksimi mitä se vaatisi. 2009 syksy… Pitäisikö? Olisi sitten ollut 2 vuoden kisatauko.

Selkä vihoitteli edelleen aika ajoin. Välilevynpullistuma häiritsi jalkatreenejä. Kyykyt oli jossain vaiheessa pakko jättää tauolle. Sarjapainot kehittyivät etukyykyssä liikaa alaselkää kuormittaviksi. Myös polvet oireilivat. Pientä tulehduksen tynkää aika ajoin.. Niihin otin kevennysviikolla buranaa kuurina.. Ensimmäistä kertaa elämässäni oikeasti pienet vaivat häiritsivät treenejäni. Oli oltava varovainen. Laadukkaampaa treeniä, vielä parempaa lihashuoltoja ja enemmän lepoa. Treenejä tuli viikossa 5. Tiputin jossain vaiheessa 4:ään ja aloin kehittymään paremmin 🙂 Vaivatkin helpottivat hieman. 

Usein sanonkin, että treenimäärät on jokaiselle yksilölliset. Fyysisen työn tekijänä, on pakko ollut miettiä kokonaisrasitusta. Jos ei palaudu, vaikka kuinka syö ja lepää, on treenimääriä säädettävä.

Oli työpäiviä missä kannettiin tiiliä ahtaita putkistoja pitkin 8 tuntia, niin oli pakko soveltaa. Palautumiskapasiteetti ei vaan riittänyt. Treenasin vähemmän ja panostin laatuun, niin jälleen lähti kehitys vauhtiin 🙂

Vaatii hurjasti malttia ja neutraalia näkökulmaa, mikä on hyvä määrä treeniä. Minulle se oli siihen aikaan 4 treeniä viikossa. Salitreeni on vaan niin pirun hauskaa. Se koukuttaa ja helposti treenataan yli sen mistä pystyisi palautumaan.

Jalkoihin sain ympärymittaa lisää 2007-2009 5cm mikä oli minusta hyvin! Valitettavasti enemmän kehittyi takareisi. Kun etureidet olisivat sitä massaa enemmän kaivannut. Kaikki oli silti plussaa 🙂

Vihdoin lukitsin seuraavaksi kisakseni 2010 kevään Fitness Classicin. Elämäni eka kevään kisa 🙂

Palataan siihen seuraavassa blogissa 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Offikuntoa 2009 kesällä 😀 😀 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Isin kultahippu 🙂

Hei kamut! Tsekatkaa alla oleva linkki 😉

Etusivu

Sivuilta löytyy hurja määrä eri brändien lisäravinteita sekä LAADUKAS Trec wear-vaatemallisto. Vaatteita sekä miehille, että naisille!

https://www.facebook.com/cbbjanipernell/

  • Jani Pernell

Jätä kommentti

* -merkatut kentät pakollisia

Copyright @ 2015-2017 Voimaravinteet.fi. All rights reserved.
Ostoskori on tyhjä