Jani Pernell, Part 9

Jes! Jatketaanpa taas tarinaa ūüôā Turun karsinnat siis takana ja 2. sija sielt√§ taskussa. Olo oli kuin voittajalla ūüėÄ Tiesin, ett√§ SM kisassa vastassa oli viel√§ mm. Toni Kari ja Voitto Suosaari.. Mieless√§ni haaveilin realistisesti Top 5 joukkoon. Lihasmassassa tiesin antavani tasoitusta, mutta yritin paikata sit√§ hyv√§ll√§ esiintymisell√§, kireydell√§ ja lavapreesenssill√§. Kaikki oli laitettu likoon, mit√§ √§ij√§st√§ l√∂ytyi! Painoa oli kisapuntarilla 79kg ja rapiat p√§√§lle. Kokeilin ensimm√§ist√§ kertaa isompaa hiilaritankkausta ja vett√§ ei pantattu lainkaan. Suolaa tuli n√§in j√§lkik√§teen ajateltuna pihdattua liikaa… Silti kunto oli hyv√§! ISO parannus Turun karsinnasta!

Vaparia ja yleisesti kokonaisvaltaista esiintymist√§ oli hiottu paljon karsinnoista. Muistan viel√§kin kuin eilisen miten paljon katsomossa oli porukkaa katsomassa kisoja! CBB oli todellakin ly√∂nyt l√§pi Suomessa ūüôā Vapari meni t√§ysin nappiin. Tiesin mit√§ tein ja tunsin, ett√§ yleis√∂ oli messiss√§!

Pääsin heti ensimmäiseen vertailuun mukaan. Olo oli helpottunut! Wilenius oli omaan silmääni selvä ykkönen. Toni Kari yritti laittaa kampoihin, mutta ei mahtanut Peterille mitään. Täysillä tuomariäänillä koko roska hänen nimiinsä. Lisäksi vei vielä kaikkien aikojen ensimmäisen CBB Overall-lautasen kotiinsa. Overallissa Petterillä oli vastassa treenikaverinsa Teemu Isoaho, joka oli hurjan paksulihainen ja kovassa kunnossa myöskin. Mallissa jäi suvereenille Peterille.

Toinen sija Toni Kari. Ei ollut aivan niin kova mit√§ 2006. Vaikka olisi ollutkin, niin ei olisi siltik√§√§n mahtanut Petterille mit√§√§n. Kolmas sija meni Voitto Suosaarelle. Iso, hyv√§ esiintym√§√§n ja ihan hyv√§ss√§ kunnossakin. Jouduin tyytym√§√§n taas 4. sijaan SM kisoissa… Alkuun olin hieman pettynyt, mutta kuvia katsellessani huomasin miten paljon oli viel√§ parannettavaa… N√§lk√§ menesty√§ oli SUURI. Tein melko pian kisojen j√§lkeen p√§√§t√∂ksen, ett√§ pid√§n kunnon tauon kilpalavoilta ja palaan kun olen mielest√§ni VALMIS taistelemaan k√§rkisijoista. Tai jopa voitosta.

img_0736-92

img_0734-91

img_0738-93

img_0769-117

img_0765-113

Jatketaan taas tarinaa seuraavassa osassa ūüôā

  • Jani Pernell

 

Markkinoiden PARHAAT lisäravinteet löydät täältä:

www.voimaravinteet.fi

Jätä kommentti

* -merkatut kentät pakollisia

Copyright @ 2015-2017 Voimaravinteet.fi. All rights reserved.
Ostoskori on tyhjä