Kevään kisakuume

Kevät on monille aikaa, kun kevätflunssa iskee.  Myös pölylle allergiset kärsivät. Kevät tuo myös tietyille henkilöille ikävän oireen –  kisakuumeen. Sen aiheuttaa erityisesti tulevien kisaajien kisakuvat tageillä #Xweeksout ja #kohtikultsaa.. Se saa jälleen pohtimaan miksen tänä vuonna kisaa? Mitä mietteitä siitä jos aloittaisinkin pian kisadieetin?

Syksyllä kisojen jälkeen fiilis oli hyvä ja innokas. Olin valmis kisailemaan jo heti vuoden päästä. Kaikki on aina mahdollista, mutta tulimme valmentajani kanssa siihen tulokseen että vuosi 2017 jää väliin ja haetaan kehitystä. Mitä haluan kehittää, voit lukea tästä.

Muutama viikko ennen Jyväskylän karsintoja. Silmä on nyt taas tottunut offikuntoon, joten vähän irvistelee tälle kunnolle, miten pieni onkaan…

Jos kisaisin, olisin mukana syksyn kisoissa. Se tarkoittaisi että kisadieetille lähdettäisiin pian. Kisailijoiden kireä kunto ja palaaminen omiin kisadieetti kuviin inspiroi. Dieetillä olo oli jotenkin nautinnollista ja rasvan alta viikko viikolta kuoriui työn tulokset. Ja se kaikki muu valmistautuminen oli niin kivaa.

Samalla kuitenkin mietin, että oikeastaan hyvä ettei tarvitse vielä aloittaa. En ole saanut milestäni vielä tarpeeksi kehitystä paikkoihin joihin sitä tarvitsen. Ajatus että vuoden päästä aloittaisin seuraavan kisadieetin tuntuu kaukaiselta, mutta toisaalta se on lyhyt aika. Se tuntuu hyvältä ajalta vaikka kuinka välillä tuleekin sellainen olo että joko pääsis lavalle.

Tän hetken kunto. Sellainen semi-ok. Tällä kertaa ei päästetä kuntoa kamalan pehmeäksi

Kisakuumeesta on se hyvä puoli, että siitä saa aikas paljon motivaatiota treeneihin, sillä sitten joku päivä lavalle toivottavasti pääsee esittelemään jälleen kovan työn tulokset. Vaikka tavoitteet on tuolla takaraivossa, niin kyllä ne tulee kirkkaammin mieleen näin kotimaisten kisojen lähettyvillä.

Jätä kommentti

* -merkatut kentät pakollisia

Copyright @ 2015-2017 Voimaravinteet.fi. All rights reserved.
Ostoskori on tyhjä