Kisadietin luottotuotteet by Hanna Pauliina

Moi, tässä ensimmäisessä blogipostauksessa ajattelin palailla hieman menneeseen kisakauteen ja kisoja edeltäneeseen dietti aikaan ja lisäravinteisiin joita käytin dietti aikana. Oma kisakauteni tältä vuodelta huipentui viime sunnuntaina Lahdessa järjestettyyn Nordic Fitness Expo- tapahtumaan ja Bodyfitnessin suomenmestaruuskisoihin.

Mennyt kisakausi oli itselleni debyyttikausi ja parhaana saavutuksena käteen jäi kevään finaalipaikka ja kuudes sija Fitness Classicissa Body fitnessin alle 163cm beginners- sarjassa. Jo ennen kauden alkua asetimme tavoitteeksi saavuttaa SM-paikan ja tavoite saavutettiin Jyväskylän karsinnoissa joista varmistui paikka Lahteen. Yleisesti ottaen koko kaudesta jäi hyvä fiilis ja debyyttivuoden saavutuksena paikka suomen 17:sta parhaan joukossa ei ole ollenkaan huonosti, koska yleinen taso oli tänä vuonna todella kova.

Menneen kauden aikana itselleni kertyi dietti viikkoja reilu 40! Joten ravinnon ja laadukkaiden lisäravinteiden merkitys nousee todella suureksi, jotta treeneistä saadaan maksimaalinen hyöty myös dietin aikana, samaan aikaan täytyy myös tukea palautumista ja polttaa vielä ylimääräinen rasva kropasta pois. Pyrimme pitämään diettikauden aikana ruuat sekä lisäravinteet mahdollisimman samoina, jolloin keho tottui niihin ja ikäviltä yllätyksiltä vältyttiin. Tämä korostui varsinkin viimeisinä kuukausina ja viikkoina ennen kisoja.

Täytyi muistaa myös varmistaa, että käyttämäni lisäravinteet sopivat kisakaudella käytettäviksi, joten senkin takia keholleni sopivien luottotuotteiden löytäminen oli tärkeää. Dietti treenien tukemiseen nousikin selkeästi kolme luottotuotetta, jotka kulkivat mukana lähes viimeisille viikoille asti.

  • TrecNutrition Isolate 100 heraproteiini, joka on mennyt minulla treenien jälkeisenä palkkarina sekä ihan välipalana. Erityisen isona plussana rasvattomuus, joka on varsinkin diettikaudella itselleni tärkeä ominaisuus, koska rasvat ovat tarkassa laskussa. Myös laktoosittomuudesta plussaa, koska sopii myös herkkävatsaiselle. Lemppari maku ehdottomasti suklaa-mansikka.

14448314_197905670635999_4924998015745261568_n

  • TrecNutrition High Speed BCAA – aminojuoma, toimii treenissä kuin treenissä – myös aerobisten treenien pelastaja! Imeytyy supernopeasti ja maistuu hyvältä koko ajan, toisinkuin monet muut vastaavat tuotteet joiden maku alkaa tökkimään puolessa välissä treeniä.

14099731_1645565809086940_1641955250_n

  • Viimeisenä mutta ei todellakaan vähäisimpänä; TrecNutrition S.A.W- Laturi! Ihan paras latausjuoma ikinä, tämän tuotteen avulla tuli vedettyä treenit 100-lasissa päivinä jolloin töitten jälkeen olisi tehnyt mieli mennä suoraan nukkumaan. Plussaa myös ehdottomasti hyvästä mausta, itselläni käytössä Cherry Grapefruit.

Kyseinen kolmikko on lunastanut paikkansa luottotuotteina, jotka pysyvät osana ruokaohjelmaani myös offkauden ajan. Kyseisten tuotteiden lisäksi niin off-kuin diettiajan lisäravinne kattaukseen minulla kuuluu kreatiini sekä malto/vitargo. Myös voimaravinteiden valikoimiin kuuluu ko. tuotteita – http://www.voimaravinteet.fi/kauppa/hiilihydraatit/ ja http://www.voimaravinteet.fi/kauppa/kreatiinit/

Tällähetkellä keho on siirretty reserved dietille ja palauttaminen diettijaksosta on aloitettu. Ensimmäinen viikko kisojen jälkeen aloitettiin kevyellä satujumpalla ja ensiviikolla starttaa peruskunto-kausi, jolla alamme rakentamaan pohjaa tulevaa ”massakautta” varten. Nälkä kasvaa syödessä ja seuraavat kisasuunnitelmat on lyöty lukkoon ja lauteille noustaan seuraavan kerran ensisyksynä isompana ja kireämpänä! I’ll be back!

14547663_524936434374600_5978267324078096384_n

img_6232

Kuvat: Hanna Pauliina / Antti Rossi / Mike Siren,Pakkotoisto

 

Tsemppiä syksyn treeneihin!

xoxo Hanna Pauliina

Jätä kommentti

* -merkatut kentät pakollisia

Copyright @ 2015-2017 Voimaravinteet.fi. All rights reserved.
Ostoskori on tyhjä