Kuulumisia flunssakauden keskeltä ja mikä avuksi!

img_1849

Meillä töissä flunssa jyllää ja minuakin se on yrittänyt kaataa petiin viime päivinä. Havahduinkin siihen, että olen ollut terveenä todella pitkään. Koko 4kk kisadieetin ajan en ole sairastellut ja kisojen jälkeenkin olen pysynyt terveenä. 

Olenkin tämän syystalven ottanut rennosti ja tehnyt vain kevyitä salitreenejä, enkä lainkaan aerobisia. Lisänä happihyppelyulkoilua lapsen ja koirien kanssa sekä paljon kehonhuoltoa. Lepo on tehnyt todella hyvää pitkän kisaputken jälkeen. Kilpailin tosiaan kuudessa kilpailussa 13 kuukauden aikana. Kroppa on siis ollut kovilla, vaikka kaikki onkin kohdallani sujunut erinomaisesti. Vaikka voisi kuvitella huilaamisen olevan nyt ainoastaan mielessä, niin kaipuu lavalle entistä parempana on kova!

img_2468

Yhden syyn tähän terveenä pysymiseen keksin terveellisen ruokavalion ja liikunnan ohella ja se on tärkeä tuote immuniteetin vahvistamiseksi nimeltä glutamiini. Itse käytän sitä päivittäin, joka aamu.

img_1878

Tällä hetkellä käytössä on Trec Nutrition L-Glutamine Powder, joka on maustamaton ja menee helposti alas sitruunaveden seassa aamuisin. Usein lisään tämän lempiaamudrinkkini sekaan myös sitruunan makuista msm-jauhetta.

img_2463

Smoothien kanssa glutamiini on täydellinen kombo. Smoothiet olivat minulla käytössä ennen kisadieettiä yhtenä päivän ateriana, mutta kisadieetillä ne jäivät pois. Nyt en ole vielä ottanut niitä ruokavalioon takaisin, mutta voisinpa pian ottaa.

img_2465

Smoothien seassa käytän mieluusti toista glutamiinia: Trec Nutrition Peptide Glutamine, joka tekee smoothien todella kuohkeaksi blenderissä sekoittaen. Sekaan laitan vaikka mitä. Hedelmiä, tuorepuristettua mehua, marjoja, vihreitä, öljyä – vain mielikuvitus on rajana. Koostumus on ihana ja juoma on todella herkullista!

img_2467

Toinen mitä lisään aina smoothieeseen on spirulina. Nyt tosin bongasin, että sitä saa jauheen lisäksi myös kapseleina: Trec Nutrition Spirulina. Kapselit ovat todella käteviä ja helppo ottaa päivittäin muiden vitamiinien kanssa samaan aikaan.

img_2462

Spirulina on siis sinivihermerilevää, eli luonnollinen vitamiinien ja mineraalien lähde parantaen myös kehon happoemästasapainoa. Spirulina sopii kuin nenä päähän talven ja dieettiaikojen vastustuskyvyn tehostamiseen.

Nyt kun siis flunssakausi jyllää ja kovat pakkaset ovat vielä tuloillaan, niin ottakaa glutamiinit ja spirulinat jeesaamaan ja pysytte terveempinä.

Terkuin,

Laura

Ps. Trec Nutritionin Spirulina on muuten myös tarjouksessa -33% – siirry ostoksille tästä.


SEURAA MINUA:

Blogi
Facebook
Insta

Jätä kommentti

* -merkatut kentät pakollisia

Copyright @ 2015-2017 Voimaravinteet.fi. All rights reserved.
Ostoskori on tyhjä