Lyhyt esittäytyminen

No moikka! Tästä lähteekin mun ensimmäinen kirjoitus tänne Voimaravinteet.fi -blogin puolelle ja ajattelin aluksi siis ihan kertoa itsestäni lyhyesti.

Olen siis Clarissa Pajukoski, forssalainen bikini fitness-kilpailija. Ikää on 24 vuotta ja tällä hetkellä opiskelen ammattikorkeakoulussa ja ihan pian mun pitäis valmistua ympäristösuunnittelijaksi. Ensimmäiset kisat on nyt takana ja nehän meni oikeastaan ihan mukavasti!

kh7a4567

Mun urheilutaustani ei ole mikään hirveän ihmeellinen tai loistelias. Lapsena tykkäsin ratsastaa ja se säilyi harrastuksena lukioon asti. Siellä kuitenkin lukiokiireet veivät aikani ja monta vuotta meni niin että en oikeastaan urheillut kuin satunnaisesti. Salilla käynti kiinnosti mutten oikein yksin sitä osannut aloittaa.

Nelisen vuotta sitten aloitin Forssassa opiskelun ja ystäväni kanssa menin salille kunnolla. Tapasin poikaystäväni joka teki mulle saliohjelmat ja kaikki. Siitä sitten pikkuhiljaa kasvoi kiinnostus salihommiin ja harrastuksesta muodostui koko ajan enemmän elämäntyyli. Tutustuin fitness-lajeihin pikkuhiljaa ja vuosi sitten päätin että lähden kisaamaan.

Kisat ja dieetti sujui tosiaan hyvin. Käteen jäi toinen sija beginners -160 cm – sarjasta ja SM-kisoissa olin yleisessä -160 cm sarjassa 8. sijalla. Nyt lähdetään sitten takaisin offseasonille ja kunnon treenien pariin! Treeneistä saan nyt varmasti paljon irti kun sain käyttööni Activlabin loistavat lisäravinteet!

activlab-Clarissa

 

Jätä kommentti

* -merkatut kentät pakollisia

Copyright @ 2015-2017 Voimaravinteet.fi. All rights reserved.
Ostoskori on tyhjä