Matkalla minne vaan..

Heippa Hei !

No nyt mä viimein hurahdin kirjottaa tänne blogia! Tiedän, että tällä hetkellä kaikki tutut jotka tätä lukee miettii et ”nyt se on seonnu” 😉 Yleensä en oo tyyppiä joka jaksaa istua koneen ääressä, mut kyllä..nyt olen ja jopa hymyilyttää. Voisinkin ensitöikseni kertoa hieman ittestäni.

Oon tällä hetkellä koti-mutsi, joka treenaa kaikki illat ja aamut ;D hahah..

Olen koko ikäni ollut elämäntapa urheilija ja nuorempana harrastuksiini kuuluikin pitkän matkan juoksu ja hiihto oli lähellä sydäntä. Punttisali treenaaminenkin tuli messiin ylä-aste ikäisenä. Muistan, kun muut meni koulun jälkeen kotiin lukee läksyjä kun minä painelin salille. No sillä tiellä taidetaan edelleen olla. 16-vuotiaana näin ekaa kertaa livenä kehonrakentajan ja silloin mielessä vain vilkkui, kuinka joskus mullakin olisi lihakset näkyvissä.

2011 kiinnostuin Bikini-Fitneksestä ja kisasin 2014. Seuraavana vuonna sainkin perheenlisäystä (ihanan pojan) kera raskauskilojen. Raskauskilot olikin todellinen koettelemus karistaa, mutta siitä sitten joskus myöhemmin lisää. Seuraava etappi onkin jo muutaman viikon päästä IFBB:n SM-karsinta eli kultsa kutsuu.

Kisaaminen ei kuitenkaan ole pelkästään se juttu miks tätä teen. Rakastan treenaamista ja mulle kroppa on työmaa ja kisaaminen tuo lisähaastetta siinä sivussa.

Mua valmentaa iki-ihana Marjo Krishi. Hän onkin potkinut mua eteenpäin hurjan määrän ja en voisi olla tyytyväisempi. Olen luonteeltani itseäni kohtaan tosi vaativa (treenaaminen mennään aina 100-lasissa) ja mitä kuntoon tulee, mulla onkin ollut viimeiset viikot itsekriittisyys vahvasti touhussa mukana. Tänään mulla oli kuitenkin valmentajan tapaaminen ja kunto tsekattiin + poset. Jäi jotenkin niin hyvä fiilis taas, kyllä mulle merkitsee valmentajani sana niin paljon. Positiivisin mielin kohti viimeisiä viikkoja.

Oon elämää syvällisesti pohdiskeleva persoona ja tuun jatkossa kirjottelee tänne treeni ja kisakuulumisia. Ja tänään mun matkaan muuten tarttui uutta palkkarii ja BCAA-juomia ..nams:) palkkariin pääset täältä http://voimaravinteet.fi/tuote/isolate-100-5/

 

Tsemppiä kaikille tulevan syksyn koitoksiin 🙂 -Serena

 

 

Jätä kommentti

* -merkatut kentät pakollisia

Copyright @ 2015-2017 Voimaravinteet.fi. All rights reserved.
Ostoskori on tyhjä