Mun kehityskohteet tulevalle offikaudelle

Kisakuvia on katsottu ja palautetta saatu nyt kuukauden verran. Viimeistään kisoissa näkee ne tärkeimmät kehityskohdat kropassaan, joita parantamalla lavalle saisi paremman paketin. Fysiikkalajeissa tuskin koskaan on täysin valmis ja jokaiselta löytyy ne omat heikkoudet. Ne voivat olla joku tietty lihasryhmä, poseeraus tai muuten esiintyminen.

kk

Bikinissä kun arvostellaan kaikki mitä lavalle tuot; on siis tärkeää kiinnittää kokonaisuuteen huomiota. Yksityiskohdat täytyy hioa ja se on aika pitkäjänteistä ja tarkkaa puuhaa..

Mutta mitkä on mun seuraavat kehityskohteet? Mihin keskityn ja mikä kannattaa ottaa enemmän huomioon sitten seuraavissa kisoissa?

  1. Lisää lihasta kroppaan. Vaikka bikini onkin kevyin laji fysiikaltaan, tarvitaan siinäkin koko ajan enemmän lihasta ja kyllä saa aika kireäkin olla. Kokonaisuudessaan koen tarvitsevani lisää, mutta erityisesti rintakehä ja jaloista etureidet ja pohkeet.
  2. Poseeraus. Mahtaako poseeraukset koskaan olla valmiita? Kun perusposet sujuu niin aina voi timanttia hioa ja yksityiskohtiin kiinnittää enemmän huomiota. Offilla en aio jättää poseerausharjoittelua vaan teen sitä säännöllisesti, sillä niissäkin tarvii vielä kehittyä.

 

etureidet

Aion keskittyä treeneihin täysillä ja erityisesti keskitytään nyt niihin heikkoihin lihasryhmiin. Mulle on just kursittu uutta ohjelmaa, jonka ekan treenin korkkaan aamupäivällä! Ihan mahtavaa päästä tekemään uusia juttuja ja nostamaan volyymiä.

Poseja tulen harjoittelemaan lähinnä yksin tai kaverin kanssa ja ajatuksissa on sitten mennä myös tunneille, mutta ehkä sitten lähempänä seuraavia kisoja…

Ja uusia juttuja tulee koko ajan lisää! Olin lauantaina ensimmäisissä valokuvauksissa, jossa otettiin fitness-kuvia. Oli tosi kivaa! Innolla odotan että nään kuvat!

Loistava juttu oli kun pystyin ottaa matkaan mukaan tän High Whey Protein Barin evääksi, sillä en ehtinyt syömään paljoa ja auton ratissa patukka on helppo ja nopea syödä. Näillä patukoilla voi jopa korvata aterian jos oikein tiukka paikka tulee! Omat lempparini on ainakin sitruuna ja tää kuvan vanilja.

bar

 

Jätä kommentti

* -merkatut kentät pakollisia

Copyright @ 2015-2017 Voimaravinteet.fi. All rights reserved.
Ostoskori on tyhjä