New in

Moi! Olen innoissani ja ylpeä päästäkseni osaksi voimaravinteiden perhettä. Tämä eka postaus kertoo lähinnä kuka olen, mitä teen ym perusjuttua. Jatkossa sitten enemmän urheiluun liittyviä stooreja tulossa!

Olen 24-vuotias (kohta 25,apua!) lähihoitaja-liikuntaneuvoja Kuopiosta. Noin viikon päästä tosin muutan takaisin Keski-Suomeen erinäisten syiden takia. Sieltä olen alunperinkin kotoisin, joten kotiin on aina hyvä mennä. Tällä hetkellä harrastan intohimoisesti kuntosalia ja fitnesstä. Palataan siihen hieman myöhemmin ja miksi juuri päädyin tälle polulle.

Pienestä pitäen olen ollut liikunnallinen. Ala-asteella oli jo yleisurheilu- ja hiihtokisoja joissa olin täysillä mukana. Ala-asteella myös aloitin pesäpallon harrastamisen jota pelasin lukioon asti. Kun joukkuetta ei enää saatu kasaan pesäpallossa, aloin juosta. Juoksu oli ja on edelleen yksi toinen intohimoni, mutta tuolloin se oli vieläkin enemmän. Juoksin paljon ja minusta varmaan olisi tullut hyvä kestävyysjuoksija jos olisin treenannut sitä. Isäni oli nuorena juoksija ja ehkä sieltä perin hyvät geenit siihen. Kuitenkin kaipasin elämääni jotain muuta, halusin myös hieman lihasta ja voimaa lisää. Olin itse hieman hukassa harjoittelun suhteen, joten päätin ottaa itselleni pt:n. Viime vuoden syksyllä aloitin valmennuksen erään Kuopiolaisen pt:n kanssa. Hänen ammattitaitonsa ja osaamisensa sai minut valitsemaan hänet. Aluksi olin toki jännittynyt ja stressaantunut mitä tuleman pitää. Mitä jos hän pitää mua ihan surkeana? Jos tästä ei tulekkaan mitään? Nyt valmennusta on n. 6kk takana ja päivääkään en kadu.

Tässä puolessa vuodessa olen henkisesti kasvanut ja kehittynyt. Mutta olen myös kehittynyt urheilijana. Fitness on minulle nyt enemmänkin elämäntapa ja intohimo, valmennus on opettanut minua kuuntelemaan itseäni ja tekemään niitä asioita mitkä itse koen oikeaksi. Sisukkuuteni, kehittymisen halun ja määrätietoisuuden vuoksi valmennus jatkuu niin kauan kuin sen haluan. Tavoitteena on joskus kisata, vielä en kuitenkaan tiedä missä lajissa. Mutta se on tavoitteeni. Ja valmentajani kanssa siitä aiomme jatkossa keskustella. Vasta kuitenkin olen ”noviisi” tässä joten aikaa kehittyä on.

Tänne aion jatkossa kirjoitella treeneistä, ravintoasioista ym. Joten stay tuned 🙂

Ps. Ensimmäinen tilaus saapui tänään postissa. Kokeiluun tuli Isolate 100 heraa (http://voimaravinteet.fi/tuote/isolate-100-5/ ), Napalm-treenilaturia (http://voimaravinteet.fi/tuote/xtreme-napalm-pre-contest-224g-40-annosta/), magnesiumia (http://voimaravinteet.fi/tuote/magne-100-sport-60-kapselia/) ja uusi sheikkeri. Suosittelen lämpimästä Isolate 100 kaikille herkkusuille ja vatsavaivaisille, jatkossa varmasti lisää tästä. Magnesiumit nyt myös -32% joten kannattaa hyödyntää tarjous!;)

Jätä kommentti

* -merkatut kentät pakollisia

Copyright @ 2015-2017 Voimaravinteet.fi. All rights reserved.
Ostoskori on tyhjä