NFE17 – pettymyksiä, päätöksiä ja uusia tuulia.

Kivaa sunnuntaita kaikille!

Nyt kun on kulunut lähes pari kuukautta vuoden suurimmasta fitness-tapahtumasta Nordic Fitness Exposta on ehkä hyvä aika avata hieman sm-viikonlopun tapahtumia. Koko tämän vuoden kisaprojektihan ei mennyt lupaavan alun jälkeen kohdallani kovinkaan suunnitellusti. Syitä siihen on pohdittu ja mietitty – tai lähinnä minä olen, koska edellisen valmennussuhteeni lopetin sinne messuhallin takahuoneeseen, sekin on ollut yksi syy miksen ole aikaisemmin kisaviikonloppua lähtenyt avaamaan.

Alkudieettihän minulla sujui täysin suunnitelmien mukaan ja tuleva lavakunto näytti oikein lupaavalta, kunnes… Kroppani väsähti aivan totaallisesti. Karsinnoissa tämä näkyi nesteisyytenä ja sm-lavalla kunto oli taas täysin tyhjä ja paineeton, koska valmistelut menivät aivan reisille. Kroppaa koitettiin saada kuivamaan lähes olemattomilla hiilareilla, ainut millä pientä painetta koitettiin pitää yllä oli rasva, joka sekin kuuleman mukaan toimii tietyissä tilanteissa, mutta kohdallani tuskin olisi toiminut mikään. Kroppa oli irtisanonut yhteystyön siinä vaiheessa jo.

Kuukausi ennen kisoja kunto oli parhaimmillaan.

Vaikka kroppa oli aivan loppu ja mieli väsynyt sekä pettynyt oli aivan selvää, että Lahdessa lähden kuitenkin käymään.  Karsinnoissa koin ahaa-elämyksen siitä miten siellä lavalla ollaan ja halusin tuntea sen fiiliksen uudestaa, se on kisaamisessa aivan parasta. Ja toki halusin myös katsoa kaikki kortit sekä hakea arvokasta lavakokemusta.

Fitness Expo oli yhtä hieno kokemus kuin viimeeksikin. Ja koko viikonloppu kisakuntoani  lukuunottamatta oli oikein onnistunut. Ja mikä tärkeintä –  saavutin sen mitä lähdin Exposta hakemaan, nimittäin sen huikean lavafiiliksen! Hymy lavalla ei hyytynyt kertaakaan, vaikka koko viimeiset 2 vkoa olin hammastapurren herättänyt itseni 4:00 aamulenkille, koittanut selvitä duunipäivistä ja punttitreeneistä ja ollut lopettamassa koko hommaa useampaan kertaan. Näin jälkeenpäin ajateltuna olen tajunnut sen miten paljon tätä lajia rakastan – jos en rakastaisi olisin laittanut kisakorkkarit naulaan siinä vaiheessa kun kroppa tilttasi. Sijoitus ei siis ollut kummoinen, koska eliminaatiosta ei jatkoon menty. Taso oli tänävuonna taas huikean korkea ja kanssani eliminaatiovaiheessa tippui jo monta kovaa kisaajaa. Joten pettynyt en ollut ollenkaan, päinvastoin olin ylpeä kun sain itseni nousemaan lavalle ja loistamaan siellä kaikkien menneen viikkojen koettelemusten jälkeen.

Tässä vaiheessa ISO nöyrä kiitos menneestä kisavuodesta kaikkille niille tyyppeille jotka seisoi mun tukena loppuun asti – salin porukka, ystävät, kaverit ja perhe. Sekä Voimaravinteille lisäravinnesponssista sekä tiimituesta kisapaikoilla! KIITOS!

Entäs nyt? Kisojen jälkeen olin aivan takkiauki – Olin juuri lopettanut valmennussopparini (tätä asiaa en halua lähteä sen enempää julkisesti purkamaan, päätös tehtiin minun ja valmentajan  yhteisestä sopimuksesta ja osittain täysin minun omasta päätöksestäni) ja tiesin että minun täytyisi aloittaa reverse dieetti, jolla varmistasin kehon palautumisen järkevästi normaaliin. Ja viimeisestä kahdesta vuodesta jolloin olen vain kerran itseäni tyydyttävän kunnon lavalle saanut on kuitenkin jäänyt senverran hampaankoloon, että seuraava kisatavoitekkin oli mielessä. Muutaman päivän asioita päässäni pyöritelleenä ja siitä useamman ihmisen kanssa keskustelleena päätin ottaa yhteyttä Jiipee Pulkkiseen, jonka valmennettavia omassakin luokassani on kisannut ja jonka valmennettavien tiedän olevan aina hyvässä lavakunnossa. Suureksi ilokseni ja helpotuksekseni ongelmat ratkesivat kertaheitolla, kun Jiipee ilmoitti olevansa kiinnostunut ottamaan minut tiimiinsä! Niiden tuulien alle lähden nyt siipiäni kasvattamaan ja lupaan että seuraavan kerran kun ne levitän, ne kantavat myös sen maaliviivan yli!

Jiipeen kanssa on nyt menty 7 viikkoa voimatreeniä tehden, leväten ja kaloreita pikkuhiljaa nostaen. Ja olo on parempi kuin aikoihin! Kroppa on palautunut paremmin kuin osasin odottaakkaan ja kunto on pysynyt siistinä.  Vielä pari seuraavaa viikkoa nostellaan voimatasoja ja sen jälkeen lähdetään ensimmäiselle kunnolliselle kasvukaudelle jota odotan enemmän kuin innoissani! Tammikuussa olisi tarkoitus lyödä lukkoon seuraava kisatavoite, joka toivottavasti on kevät 2019! Katsotaan mitä maestro sanoo 😉


I survived because the fire inside me burned brighter than the fire around me!

Vahvaa alkavaa viikkoa kaikille ja muistakaa – Never give up! Käykää tsekkaamassa verkkokaupan uusimmat tarjoukset ja tuotteet!

xoxo Hanna Pauliina / Figure Athlete

Jätä kommentti

* -merkatut kentät pakollisia

Copyright @ 2015-2017 Voimaravinteet.fi. All rights reserved.
Ostoskori on tyhjä