Pysyviä tuloksia mielen voimalla!

Joko siellä on saatu purema urheilukärpäseltä vuoden vaihduttua? Monesti tammikuun kynnyksellä sitä kuulee miten nyt alkaa se uusi terveellisempi elämä! Jokaisella meillä on omat tavoitteet elämässä ja niiden saavuttamiseen ei ole oikotietä. Suuret tavoitteet vaatii aina suuria tekoja, sinnikkyyttä, sitoutumista ja intohimoa. Ennen kaikkea jokaisen tulisi kaivaa itsestään just ne omat todelliset tavoitteet ja tehdä suunnitelmat niiden toteuttamiseen. Ihmismieli koittaa päästä usein helpommalla ja hetken aikaa sitä jaksaakin porskuttaa menemään uutuuden huumassa sen suurempia miettimättä. Tosiseikka on kuitenkin, että ennemmin tai myöhemmin kysytään todellista tahdonvoimaa ensimmäisen takapakin ilmetessä. Pysyvät muutokset kun ei tuu ilman, että omaan elämäänkin on valmis tekemään niitä pysyviä muutoksia. Oikotietä onneen ei siis ole 😉 keho ja mieli kulkee kimpassa ja niitä on mahdotonta erottaa toisistaan. Tämän kuuluisan uuden elämän aloittamiseen tulisi liittää myös oman mielen tutkiskelu. Uskallan väittää, että jos et ymmärrä miksi teet tietynlaisia valintoja, niin et voi niitä pysyvästi muuttaa. Ahaa-elämykset mielen kiemuiroissa on usein niitä ratkaisevia tekijöitä.

Kovin helposti sitä näkee miten jengi jaksaa etsiä toisista ja toisten tekemisistä negatiivisuutta. Tämä on asia mikä jaksaa mua kerta toisensa jälkeen ihmetyttää. Kannustava ja positiivinen asenne saa aikaan paljon enemmän ja mikä parasta, se saa kaikki osapuolet voimaan paremmin. Pienet positiiviset sanat toiselle ei vaadi keneltäkään paljon, mutta toiselle ne voi merkata enemmän mitä voisi arvatakaan. Puhdasta hyvää energiaa tuottamalla saadaan aikaan lisää hyvää. Usein kuulen miten ihmiset, jotka huolehtivat omasta hyvinvoinnistaan, kertovat joutuvansa hyvin helposti kritisoinnin kohteeksi. Tässäkin tullaan taas siihen, miten tietoisuus omista tunteista ja omasta hyvästä olosta heijastuu toisiin. Kyllä se vaan on niin, että aikuisen ihmisen tulisi pystyä säätelemään omia ajatuksiaan ja ottaa vastuu sanomisistaan. Kun jokainen kantaisi vastuun siitä, että omalla käyttäytymisellään voi vaikuttaa siihen miltä toisista tuntuu. Iloa ja innostusta kehiin!

Mielenvoimaa harjoittamalla voit saada siis uusia ulottuvuuksia myös treeneihisi 👊 vahva ihmismieli ja -keho pystyy uskomattomiin asioihin ja jaksaa painaa läpi mistä vaan. Totta helvetissä sitä välillä koetellaan jaksamista ja tahdonvoimaa, mutta suomalaisella sisukkuudella vaan tulta päin. Toivomalla hyvää toisille saa itsekin aikaan lisää hyvää. Kun se intohimo omaa tekemistäsi kohtaan elää sinussa, mikset ammentaisi sitä myös muille.

Käykäähän rohkeasti mielenne kimppuun ja löytäkää itsestänne uusia vahvuuksia. Uskalletaan tehdä muutoksia, jotta voidaan piru vie nauttia tästä elämästä vahvempana, tasapainoisempana ja energisempänä! 💪 käyhän tsekkaamassa tammikuun tarjoukset ja nappaa omia tavotteitasi tukevat tuotteet. Tänne lähtee ainakin muun muassa Trec Nutritionin Vitargo http://voimaravinteet.fi/tuote/vitargo-electro-energy/ tykittämääm treeneistä viimisetkin irti 👊

Hymyä ja hyvää oloa!

-Annina

Jätä kommentti

* -merkatut kentät pakollisia

Copyright @ 2015-2017 Voimaravinteet.fi. All rights reserved.
Ostoskori on tyhjä