Treenistä enemmän irti kaamoksessakin

Itselläni on ollut leppoisaa, olen ollut nyt treenitaolla näljä viikkoa. Tiukkaa alkaa tekemään ja huomaa kuinka henkisesti tärkeä osa treeni on arkea.

Aikaa toki riittää hyvin kaikkeen muuhun kun ei pääse treenaamaan. Olen kuitenkin päättänyt ottaa hieman leppoisammin, sillä tuntuu että koko kesän ja syksyn olin juoksemassa ympäriinsä erilaisissa menoissa. Joulukuussa sama taitaa kuitenkin alkaa taas.

Kaamoskin on iskenyt ja pimeys alkaa väsyttää vaikka unet oliskin ollut hyviä. Treeniinkin varmasti tarvii vähän lisäpaukkuja jotta saa kaiken irti. Itse suosin useasti lähes joka treeniä ennen Activlabin BCAA Workoutia. Koska juon kahvit aina kotona ennen treeniä, en välttämättä kaipaa kofeiinia enempää. BCAA Workoutissa on beeta-alaniinia, aminohappoja ja arginiinia.

Beeta-alaniini toimii itselläni erittäin hyvin. Sen vaikutuksen saattaa tuntea pienenä, kummallisena kihelmöintinä. Beeta-alaniinin toiminta perustuu siihen, että se nostaa lihasten karnosiinitasoja, joka tekee lihaksista voimakkaampia ja kestävämpiä. Treenissä siis jaksaa paremmin. Beeta-alaniinista saa hyötyä erityisesti jos salilla tekee pidempiä sarjoja ja lyhyempiä palautuksia, kuten mulla on ollut tapana nyt treenatakin. (Lähde http://www.punttis.net/beeta-alaniini/)

 

Arginiini taas tukee muun muassa kehon luonnollista kreatiinin tuotantoa, joka taas tukee voimantuottoa.
Jos päivä on tosi väsynyt, saatan käyttää myös perinteisiä kofeiinillisia laturi-juomia, mutta useimmiten itselleni kahvin kofeiini riittää. Sirona henkilönä on oltava tosi varovainen annostusen kanssa, mutta tässä tuotteessa toimii hyvin tuo suositeltava 10 grammaa.

 

Vielä kaksi viikkoa treeneistä pois. Voiton puolella jo ollaan.

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, mikäli ei kofeiinia tai muita piristeitä halua tai voi käyttää. 🙂

Jätä kommentti

* -merkatut kentät pakollisia

Copyright @ 2015-2017 Voimaravinteet.fi. All rights reserved.
Ostoskori on tyhjä