Treenit Power Centerillä

Heippa vaan kaikille!

Tänään ajattelin vähän kertoilla mun treenistä Keravalla ja että mitä tällä kertaa sisältyi Activlabin pakettiini, jonka matkallani hain.

bty

Koska en Voimaravinteiden-tiimipäivään päässyt, en saanut haettua pakettiani silloin. Sovin kuitenkin ajelevani Keravalle hakemaan toimituksen ja pääsin treenailemaan Power Centerillä. Ikinä en ole kai edes Keravalla käynyt ja fiksuna ajelin sinne just ruuhkaisimpaan aikaan. Mutta, selvisin kuitenkin ja löysin salinkin.

No eikun vermeet päälle ja mut tutustuttiin vähän saliin. Salin valikoima ja koko teki kyllä vaikutuksen. En oikein keksinyt että mitä sieltä olisi puuttunut, sillä kaikkea mahdollista tuntui löytyvän. 🙂 Itsellä oli luvassa jalkatreeni ja pääsin oikein maistelemaan laitteita joita mulla ei kotisalilla ole. Lämmittelynkin pääsi tekemään porraskoneessa.

Saliltahan löytyi siis cardio -puoli, erilaisia venyttely- ja kehonhuolto huoneita, naisten sali, lapsiparkki ja vaikka mitä. Kannattaa käydä tutustumassa ehdottomasti. 🙂

pakaraa

Naisten salilla oli hyvä tehdä pakarapotkuja.

dav

Noh, kotona sitten revin innoissani pakettini auki. Olin tilaillut sinne kahta suosikiksi noussutta tuotetta HIGH WHEY isolaattia, vaniljana ja BCAA Workoutia sitruunan maussa. Lisäksi tilasin isolaattia jogurtti-kirsikka maussa testiin.

Muita tuotteita oli Glutamiini, hera + EAA minttu-suklaana ja BCAA VitMin -vitamiini juoma. Lisäksi paketista löytyi kasa erilaisia patukoita ja kahta BCAA juomaa, joista kyllä tarkemmin tulen kertomaan.

Kiitos Activlab ja Voimaravinteet jälleen tuotteista ja kiitos Power Center Keravalle loistavasta jalkatreenistä!

activlab2

Taas pärjää hetken <3 Muistakaa seurata snapissä: clarup

  • Clarissa

Jätä kommentti

* -merkatut kentät pakollisia

Copyright @ 2015-2017 Voimaravinteet.fi. All rights reserved.
Ostoskori on tyhjä