Kun tulee vastoinkäymisiä? -Emilia Pirskanen-

Heippa ! Kisadieettiä on yli puolet takana ja alkuvuodesta alkaen dieettiäni on varjostanut kummallinen nestekertymä joka näkyy vaa’assa viikko toisen jälkeen. TuloKsia on ollut vaikea saada yli kuukauteen, mikä mättää? Lääkäri sanoo kaikkien arvojen olevan täydelliset. Jes kilpparikin mukana vielä🤗 sitten sieltä tulee se ”mutta”. Lääkäri toteaa että mulla olisi gluteeniongelmaa. Gluteeniarvot paukkui ihan pilvissä.

Valmentajalle infottu että gluteeniton ruokavalio tulisi olla  nyt tästä lähtien. Ikävintä tässä on se että suolen tulehdustila vie aikaa toipumiseen ja nesteetkään ei ihan heti lähde pyörimään poispäin. Tämä vaatii asennoitumista nyt siihen että kevään kisat saattaa siirtyä. Mikä harmitus se on jos näin tulee käymään.

Vielä on noin 10 viikkoa aikaa kisoihin ja en tietenkään aio luovuttaa vielä. Mutta tiedostan sen että aikaa voi olla liian vähän. Jos kisat siirtyy niin sitten siirtyy, seuraava dieetti menee varmasti 100 kertaa paremmin nyt kun tietää mitä tämä on ja nyt kun tietää ettei voi gluteeniakaan syödä.

Vastoinkäymisiä on aina, ne tulee ja menee. Tärkeää on se että ei anna niiden lannistaa viikko tolkulla. Vastoinkäymiset koettelee joten olethan silloin sinnikäs ja pidät huolta siitä ettei murheet kaada mahdollisia unelmiasi tai muuten vain pilaa aina päivääsi.

Piristä itseäsi vaikka uudella treeni vaatteilla mieluummin kuin sorrut vaikka murheen murtamana karkkihyllylle😄 tälläkin hetkellä tarjouksessa treenitoppeja–> www.voimaravinteet.fi/kauppa/tarjoukset/

*hymyä huuleen ja katse vastatuuleen😊  – Emilia –

Jätä kommentti

* -merkatut kentät pakollisia

Copyright @ 2015-2017 Voimaravinteet.fi. All rights reserved.
Ostoskori on tyhjä