(Tuote)Osastot: , , , . Avainsanat tuotteelle , .
Jaa

Bcaa High Speed / 900g (90 annosta)

5 5:stä perustuen 5 asiakasarvosteluun
(5 tuotearviota)

41.60 EUR

5 / 5

Arviot (5)

 • Hyvin sekoittuva Bcaa juoma!
 • Erittäin nopeasti imeytyvä!
 • Korkealaatuinen ja puhdas bcaa-valmiste!

Bcaa High Speed  on korkea laatuisimmista haaraketjuisista aminohapoista (BCAA) tehty lisäravinne. Erityisellä valmistusmenetelmällä ja laadukkailla raaka-aineilla imeytymisnopeutta on parannettu huomattavasti. Hyvän imeytyvyyden lisäksi tämä Bcaa-valmiste on herkullisen makuinen. Bcaa High Speed sisältää lihaksistolle optimaalisessa  2:1:1 suhteessa olennaisimpia aminohappoja L-leusiinia, L-valiinia ja L-isoleusiinia.

Alkuperämaa Puola

Sisältö per annos (10g):
Bcaa 6g
josta L-leusiini 3g
josta L-isoleusiini 1,5g
josta L-valiini 1,5g

Muut aineosat: Happamuuden säätelijät (maltodekstriini, sitruunahappo ja omenahappo), makuaineet, sakeutusaineet (karboksimetyyliselluloosa ja ksantaanikumi), makeutusaine (sukraloosi), väri (betakaroteeni lemon maussa / atsorubiini cherry-grapefruit maussa).

Käyttöohje: Sekoita annos (10 g = 2 mitallista) 300 millilitraan vettä. Tarpeesi mukaan ota 1-2 päivittäistä annosta. Treenipäivinä ota ensimmäinen annos 30 minuuttia ennen treeniä ja toinen annos heti treenin jälkeen. Taukopäivinä ota ensimmäinen annos heti herättyäsi, toinen aterioiden välissä.

Huomioitavaa: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

5 arviota tuotteelle Bcaa High Speed / 900g (90 annosta)

 1. Jani Pernell
  5 / 5

  :

  Maku ja laatu kohtaa 100% tässä tuotteessa! Itse käytän tätä ennen treeniä, aikana ja vielä palautumisjuoman seassakin. Hinnoituskin kohdallaan! Kovaa treenaavien MUST tuote.

 2. Mirkka
  5 / 5

  :

  Tästä en luovu..mieletön tuote tiukempaakin ja pitkäkestoiseenkiin treeniin. Mahtavat maut ja hinta /laatusuhde kohillaan. Suosittelen lämpimästi!!

 3. jani.heino-78
  5 / 5

  :

  Maku on maukas ja toimivuus tuotteella taattu, osana omaa reenijuomaa ja kataboiliaa vastaan taistelu on tehokasta…….EN LUOVU !!!! Hintakin kohillaan SUOSITTELEN !!!!

 4. samuli siitari
  5 / 5

  :

  Ehdottomasti kuuluu jokaisen kovaa treenaavan lisäravinnekaappiin. Itse otan tuota aamulla heti herätessä ja treenin aikana. Maistuu hyvältä ja sekoittuu nopeasti veteen. Hinta-laatusuhde kunnossa.

 5. Conny Dahlström
  5 / 5

  :

  Erittäin hyvä aminohappovalmiste. Sekoittuu pirun nopeasti ja lemon maistuu oikein raikkaalle. Suosittelen!

Lisää arvio