(Tuote)Osastot: , , . Avainsana tuotteelle .
Jaa

Beta Alanine / 300g (75 annosta)

16.50 EUR

  • Patentoitu CARNOSYN® beta-alaniini
  • Tehostettu l-histidiinillä ja b6-vitamiinilla
  • Vähentää maitohappojen kertymistä lihaksissa
  • Edistää suotuisaa pH-tasapainoa
  • Lisää työkapasiteettia

Beta Alanine -ravintolisä sisältää patentoitua CARNOSYN® beta-alaniinia. Beta-alaniini on dipeptidi karnosiinin komponentti.  Luonnollisilla olosuhteissa kehon karnosiini estää kehon happamoitumista treenin aikana, hidastaen lihasten väsymistä ja auttaa tekemään pidempiä sekä kovempia treenejä. Karnosiinia on lihaksistossa ja erityisesti II tyypin lihassoluissa.
Karnosiinin esiintymisen määrä riippuu suoraan beta-alaniinin määrästä kehossa. Lisäämällä beta-alaniinia voidaan lisätä karnosiinin määrää.

Beta-alaniinilla on tutkimusten mukaisesti lihasten väsymistä hidastava vaikutus, ja lihasvoimaa sekä kestävyyttä lisäävä vaikutus. Lisätty l-histidiini on osa proteiinisynteesiprosessia ja on myös karnosiinin esiaste, vaikuttaen karnosiinin määrään beta-alaniinin tavoin. B6-vitamiinilla on puolestaan mm. merkittäviä vaikutuksia normaaliin energia-aineenvaihduntaan, hermoston normaaliin toimintaan, proteiini- ja glykokeeni –aineenvaihduntaan. B6-vitamiini vähentää treenin aiheuttaman rasituksen aiheuttamaa väsymystä ja pitää treenitehot paremmin yllä.

Aktiiviset ainesosat per annos (5 g):
Beta-alaniini (CarnosynⓇ) 3600 mg
L-histidiini 400 mg
B6-vitamiini 1 mg (71%*)
* = % suositellusta päivittäissaannista.

Ainesosat: Beta-alaniini, L-histidiini, B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi), makuaine, väri (E150c ammoniummenetelmän sokerikulööri), happamuudensäätöaine (sitruunahappo) ja makeutusaine (sukraloosi)

Käyttöohje:  Sekoita suositeltu vuorokausiannos (5 g = ½ mitallista)  200 millilitraan vettä. Juo 30 minuuttia ennen treeniä.

Huomioitavaa: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Alkuperämaa: Puola


Innehåll per dosering (5 g):
Beta-alanin (CarnosynⓇ) 3600 mg
L-histidin 400 mg
Vitamin B6 1 mg (71%*)
* = % RDA

Ingredienser: Beta-alanin, L-histidin, Vitamin B6 (pyridoxinhydrochlorid), smakämne, färg (E150c sockerkulör ammoniakprocessen), surhetsreglerande medel (citronsyra) och sötningsmedel (sukralos).

Bruksanvisning:  Blanda rekommenderade dagliga dosen (5 g = ½ skopar) med 250 ml vatten. Ta dosen 30 minuter före träning.

Information: Dagsintaget bör ej överskridas. Kan ej ersätta en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn.

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Beta Alanine / 300g (75 annosta)”