ClenBurexin / 90 kapselia

5 5:stä perustuen 4 asiakasarvosteluun
(4 tuotearviota)

21.90 EUR

5 / 5

Arviot (4)

2 varastossa

 • Termogeeninen rasvanpolttaja, joka kehittää energiankulutusta!
 • Tehostaa kehosi rasvanpolttoa dieetin aikana!
 • Tehty luonnon termogeenisistä ainesosista!
 • Yksi suosituimmista rasvanpolttajistamme!

Clenburexin -ravintolisä on termogeeninen rasvanpolttaja, joka kehittää energiankulutusta ja sitä kautta tehostaa rasvan muuntumista energiaksi.  Termogeeni on oiva tapa tehostaa kehosi rasvanpolttoa dieetin/painonpudotuksen aikana.  Clenburexin -ravintolisä on tehty luonnon termogeenisistä aineista, kuten vitamiineista ja muista ainesosista.

Alkuperämaa Puola

 

Huomioitavaa: Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai kofeiiniherkille henkilöille. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

 

4 arviota tuotteelle ClenBurexin / 90 kapselia

 1. Arttu karttunen
  5 / 5

  :

  Toimiva rasvanpolttaja ,joka pistää hyvin vauhtia aineenvaihduntaan ! 😇

 2. Jani-Petteri Heikkilä
  5 / 5

  :

  Olen käyttänyt tätä rasvanpolttajaa ennen treeniä ja hyvin pistää hien valumaan ja antaa energiaa vetää treeni loppuun asti täysillä🙂 Ja itselläni tämä tuote ei ole aiheuttanut minkäänlaista närästystä tai muuta huonoa oloa, niinkuin rasvanpolttajilla saattaa olla tapana. Kaikki on tietenkin yksilöllistä, mutta oman kokemuksen perusteella voin suositella kokeilemaan🙂

 3. Laura Pelkonen
  5 / 5

  :

  Todella toimiva rasvanpolttaja, käytössä joka kisadieetillä! Olen itse ottanut vain ennen treeniä, toimii myös hyvänä boosterina 🙂

 4. Sabina S.
  5 / 5

  :

  Loistava tuote! Olen käyttänyt tyhjään vatsaan ennen aamulenkkiä tai treeniboosterina ennen treeniä. Antaa todella hyvän boostin ja lämmittää kroppaa mukavasti.

Lisää arvio