(Tuote)Osastot: , , . Avainsanat tuotteelle , , .
Jaa

DAA Ultra / 400g (133 annosta)

5 5:stä perustuen 2 asiakasarvosteluun
(2 tuotearviota)

39.90 EUR

5 / 5

Arviot (2)

 • Tehostaa kehon omaa testosteronin tuotantoa
 • Todistetusti toimiva testosteronin lisääjä
 • Purkissa 133 päiväannosta 100% D-aspartaanihappoa

DAA Ultra säätelee luonnollista endogeenisen testosteronin synteesiä. Tuotteen D-asparagiinihappo on farmaseuttista laatua, sisältäen oikeassa muodossa olevaa asparagiinihappoa. Se lisää testosteronin synteesiä kolesterolista. Korkeat testosteritasot edistävät anaboliaa, nopeuttaen lihaskudoksen kasvua. DAA Ultra parantaa urheilijan tehokkuutta ja seksuaalista toimintaa.

Alkuperämaa Puola

Huomioitavaa: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

 

2 arviota tuotteelle DAA Ultra / 400g (133 annosta)

 1. Jani Pernell
  5 / 5

  :

  Tutkitusti toimiva testosteroniboosteri! Suora vaikutus treenitehoihin ja palautumiseen. Tätä tuotetta kannattaa pitää mukana, varsinkin jos ollaan dieetillä. Miehillä testosteronin eritys alkaa hiipumaan kun rasvat alkavat olla alhaisissa lukemissa. Aivan MUST tuote varsinkin jos dieetti aiotaan vetää kilpailulavoille asti. Makuna tuo appelsiini on hyvä! Olen ottanut aamuisin 3g ja ennen nukkumaan menoa toiset 3g.

 2. Jani Pernell
  5 / 5

  :

  Tutkitusti toimiva testosteroniboosteri! Suora vaikutus treenitehoihin ja palautumiseen. Tätä tuotetta kannattaa pitää mukana, varsinkin jos ollaan dieetillä. Miehillä testosteronin eritys alkaa hiipumaan kun rasvat alkavat olla alhaisissa lukemissa. Aivan MUST tuote varsinkin jos dieetti aiotaan vetää kilpailulavoille asti. Makuna tuo appelsiini on todella hyvä! Olen ottanut aamuisin 3g ja ennen nukkumaan menoa toiset 3g. Toimii!

Lisää arvio