Ale! 19%
Jaa

EAA Xtra + L-Glutamine Xtra kampanja

48.00 EUR 39.00 EUR

 

Rajoitetun ajan EAA Xtra ja L-Glutamine Xtra yhteensä vain 39 € (norm. 48,50 €). Tarjous voimassa 15.1 kello. 24.00 saakka.

EAA Xtra sisältää runsaasti välttämättömiä aminohappoja (EAA).Välttämättömiin aminohappoihin kuuluvat aminohapot, joita  elimistö ei voi valmistaa itse muista aminohapoista. EAA Xtra sekoittuu ja imeytyy erinomaisesti. Riittävällä välttämättömien aminohappojen saannilla tuet lihaskasvua ja säilytät tehokkaasti lihasmassaa dieetillä. Aminohapot ovat välttämättömiä tehokkaassa lihasmassan kasvattamisessa.

L-Glutamine Xtra tuotteesta saat kätevästi samasta kehitykselle tärkeät aminohapot l-glutamiinin ja tauriinin. Glutamiinin muodostaa 60 % kehon vapaista aminohapoista ja sen tarve korostuu treenatessa kovaa. Tämän lisäravinteen glutamiini on huippulaatuinen ja edistää optimaalista lihasten kasvua, voimantuottoa sekä palautumista. Glutamiinin imeytyessä tehokkaasti solutason palautuminen nopeutuu ja lihaskasvun edellytykset ovat optimaalisia.

 

Lisätyllä tauriini puolestaan auttaa tehostamaan ja nopeuttamaan treenin jälkeistä palautumista, vähentää lihasproteiinin hajoamista, tukee kreatiinin tehoa sekä antaa virtaa treeneihin. Tauriini tehostaa myös treenin aikaisia pumppeja.

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “EAA Xtra + L-Glutamine Xtra kampanja”