Jaa

Gear Whey Shock / 2270g

43.00 EUR

  • Korkealaatuinen heraproteiinisekoitus
  • Sisältää Carbelac® (heraproteiinikonsentraattia)
  • Sisältää OptiPep™ (heraproteiinihydrolysaattia)
  • Erittäin korkea imeytyvyys
  • Imeytymisen kruunaa Aminogen® ruoansulatusentsyymi

Heraproteiinisekoitus vailla vertaa! Heraproteiinisekoituksella voidaan varmistaa että proteiinin imeytyminen alkaa erittäin nopeasti sekä jatkuu tasaisena pitemmän aikaa. Gear Whey Shock -ravintolisä on vähähiilihydraattinen, vähä rasvainen ja korkeaproteiininen lisäravinne. Heraproteiinille tyypillisesti se sisältää kaikkia olennaisia aminohappoja (EAA) sekä myös runsaasti BCAA:ta. Gear Whey Shock

Jokaisessa annoksessa on 21 grammaa 100 % heraproteiinia (Carbelac® -heraproteiinikonsentraattia & OptiPep™ -heraproteiinihydrolysaattia. Puhtaat ja taatusti laadukkaat valmistusmenetelmät takaavat korkean imeytyvyyden. Imeytymisen kruunaa lisäksi Aminogen® ruoansulatusentsyymi. Tämän ruoansulatusentsyymin avulla imeytyminen paranee, turvotus vähenee sekä voit varmistaa että heraproteiini oikeasti imeytyy.  Gear Whey Shock on Fitness Authorityn valmistama, joten laatu on taattua sekä maku varmasti erinomainen FA standardin mukaisesti!

Alkuperämaa Puola

Kilohinta (normaalihintaisena):  19,38 €
Annoshinta (normaalihintaisena):  0,58 €
Alkuperämaa: Puola

Ravintosisältö per 100 g

Energian määrä 389 kcal

Rasvaa 8 g

josta tyydyttyneitä 5,9 g

Hiilihydraattia 8 g

josta sokeria 7,3 g

Kuitua 0,6 g

Proteiinia 71 g

Suola 0,6 g

Aminogen 330 mg

Aineosat: Proteiinisekoitus (Carbolac –heraproteiinikonsentraatti, Optipep  -heraproteiinihydrolysaatti), emulgointi (soija lesitiini), makuaineet, stabiloija (karboksimetyyliselluloosa), Aminogen –ruoansulatusentsyymi, makeutusaineet (asesulfaami K, sukraloosi).

Käyttöohje:  Sekoita annos (30 g = 1 mitallinen) 200 millilitraan vettä, mehua tai maitoa. Sopii erinomaisesti välipalaksi, ennen treeniä tai treenin jälkeen.

Huomioitavaa: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

 

 

 

 

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Gear Whey Shock / 2270g”