Gold Whey Protein Isolate / 2270g

4.75 5:stä perustuen 4 asiakasarvosteluun
(4 tuotearviota)

66.50 EUR

4.75 / 5

Arviot (4)

 • Laadukas heraproteiini-isolaatti
 • Imeytyy erittäin nopeasti
 • Isolac® menetelmällä valmistettu

Gold Whey Protein Isolate -ravintolisä on laadukas heraproteiini-isolaatti on treenaajan ykkös työkalu! Gold Whey Protein Isolate on on puhdistettu ristiin filteroinnin avulla usean eri suodatusvaiheen kautta. Tämän valmistusprosessin ansiosta proteiinin osuus kasvaa ja laktoosin ja rasvan määrä pienenee huomattavasti. Heraproteiini-isolaatti imeytyy nopeammin kuin heraproteiinikonsentraatti ja isolaatin sisältämät aminohapot ovat erittäin nopeasti veressä, mikä johtaa nopeampaan proteiinisynteesiin ja tätä kautta palautumiseen. Tuote sopii erinomaisesti myös dieetille alhaisen hiilihydraatti- ja rasvapitoisuuden vuoksi.

Kilohinta (normaalihintaisena): 29,30 €
Annoshinta (normaalihintaisena):  0,88 €
Alkuperämaa Puola

Raspberry

Chocolate

Strawberry

Vanilla

Cookies Cream

Lemon

Huomioitavaa: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

4 arviota tuotteelle Gold Whey Protein Isolate / 2270g

 1. Mia Koivunen
  5 / 5

  :

  Cookies & cream on erittäin hyvän makuinen 🙂

 2. Ville Väkeväinen
  5 / 5

  :

  Proteiini isolaateista ehdottomasti ykkönen. Tämän proteiinin kohdalla ei joudu ikinä pettymään, koska se on oikeasti miellyttävän makuista ja imeytyy hetkessä kehoon. Oma suosikki makuni on vanilja, suosittelen.
  -Ville Väkeväinen

 3. Janita Kettunen
  5 / 5

  :

  Tässä tuotteessa on kyllä arvot kohdillaan! Sopii aivan mielettömän hyvin dieetille alhaisen rasvan ja hiilihydraatti pitoisuuden vuoksi, joten onkin oma suosikki protsku ehdottomasti! Maku sitruuna on ihanan raikas ja virkistävä, kuitenkin sopivasti hieman makeutta myös. Tätä tuotetta käytän itse joka päivä ja en kyllä luovu! <3

 4. Tomi Pihlava
  4 / 5

  (varmistettu kirjoittaja):

  Huippu isolaatti käy välipalalle ja palkkariin ,sekoittuu hyvin ja maut on kohdillaan.Suklaa on oma suosikki 🙂

Lisää arvio