Greens & Juice / 300g (30 annosta)

5 5:stä perustuen 3 asiakasarvosteluun
(3 tuotearviota)

18.00 EUR

5 / 5

Arviot (3)

Varasto loppu

 

 • Monipuolinen viherjuoma!
 • Lisää vastustuskykyä!
 • Vähentää kehon happamuutta!
 • Herkullinen sitruunan maku!

Greens & Juice on monipuolinen sekoitus kuitua, kuivattuja vihanneksia ja hedelmiä. Tämän viherjuoman avulla vahvistat terveyttäsi ja voit paremmin. Tuote sisältää mm. psylliumin siemeniä, soija lesitiiniä, spirulinaa, prebiootteja, erilaisia kuituja, klorellaa ja maitohappobakteereja. Greens & Juicen avulla saadaan tehostettua vastustuskykyä, suoliston hyvinvointia lisättyä ja vähennettyä kehon happamuutta.
Tuote sisältää runsaasti luonnollisia antioksidantteja, joiden avulla voidaan estää oksidatiivista stressiä kehossa vähentämällä kehossa esiintyvien vapaiden radikaalien määrää. Aktiivisilla ihmisillä vapaiden radikaalien määrä on usein suurempi, jolloin ruoasta ja lisäravinteista saatavien antioksidanttien tarve lisääntyy.

Alkuperämaa Puola

Huomioitavaa: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

3 arviota tuotteelle Greens & Juice / 300g (30 annosta)

 1. Tomi Nevalainen
  5 / 5

  :

  Viherjuomissa on itellä tökännyt aina maku, ja se on aina pitänyt sekoittaa johonkin muuhun. Tässä on raikas lemon maku ja runsaasti kaikkea tarvittavaa.

 2. rosalia.ekroos
  5 / 5

  (varmistettu kirjoittaja):

  Kaikkiin muihin viherjuomiin verrattuna tää on kyllä ehdoton ykkönen. Maistuu dietilläkin joka aamu!

 3. Laura Pelkonen
  5 / 5

  :

  Todella kätevä mix, jota käytän smoothiessa. Maku on hyvä ja mukana niin paljon kaikkea terveellistä 🙂

Lisää arvio