Ale! 57%
Jaa

Kevin Levrone Signatured Series – Levro RECOVERY / 525g

44.00 EUR 19.00 EUR

Varasto loppu

  • Raikas vadelma maku!
  • Kehittynyt palautusjuoma!
  • Runsaasti pilkottuja aminohappoja!
  • Kehitystä tehostavaa HMB:tä ja muita tehoaineita!

Levro Recovery on erittäin nopeasti imeytyvä uuden sukupolven palautumisjuoma. Tässä kehittyneessä palautusjuomassa on runsaasti pilkottuja aminohappoja, kuten haaraketjuisia aminohappoja (BCAA), L-glutamiinia ja silkkiaminohappoja (SAA). Palautumista tehostavat näiden välittömästi imeytyvien aminohappojen lisäksi HMB, L-karnitiini, niasiini, B6- ja B12-vitamiinit.
Haaraketjuiset aminohapot (BCAA) sisältävät leusiinin, isoleusiinin ja valiinin. Näillä aminohapoilla proteiinisynteesi alkaa nopeammin ja proteiinisynteesiprosessi tehostuu huomattavasti.  Tutkimusten perusteella bcaa:n avulla palautuminen tehostuu huomattavasti otettaessa sitä ennen treeniä ja treenin jälkeen. Tehokkaamman palautumisen lisäksi lihasmassan kasvu tehostuu haaraketjuisten aminohappojen avulla.
L-glutamiini on kehon yleisin aminohappo, jolla on merkittävä vaikutus typpitasapainoon, lihasten proteiinisynteesiin sekä vastustuskykyyn. Lisättyjen B-vitamiinien avulla energiatasot nousevat nopeammin ja väsymys väistyy.

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kevin Levrone Signatured Series – Levro RECOVERY / 525g”