Mag Plus B / 90 kapselia (45 annosta)

5.99 EUR

Varasto loppu

 

  • Runsaasti magnesiumia ja kaliumia!
  • Ylläpitää elektrolyytti tasapainoa!
  • Vähentää kramppeja ja väsymystä!
  • Vaikuttaa lihaksiston normaaliin toimintaan!
  • Pitää luuston kunnossa!

Mag Plus B täydentää päivittäistä magnesiumin, kaliumin ja B6-vitamiinin saantia. Kuntoilijoille ja urheilijoille on tärkeää,että olennaisia elektrolyytti tasapainoon vaikuttavia mineraaleja saadaan riittävästi. Päivittäinen magnesiumin saantisuositus on 5mg jokaista painokiloa kohden. Saannin tarve korostuu kuitenkin enemmän lapsilla,vanhuksilla ja aktiivisilla ihmisillä.
Magnesium ylläpitää normaalia hermoston ja lihaksiston toimintaa ja on olennainen tekijä elektrolyyttitasapainossa. Magnesium vähentää myös väsymystä, vaikuttaa luuston ja hampaiden terveyteen ja normaaliin aineenvaihduntaan. Magnesiumin liian vähäinen määrä voi vaikuttaa myös epäsuorasti proteiinisynteesin tehokkuuteen.
Mag Plus B:n kalium on erittäin tärkeä elektrolyytti- ja nestetasapainolle sekä vaikuttaa useisiin elimistön prosesseihin, kuten positiivisesti verenpaineeseen sekä hermoston- ja lihaksiston toimintaan.
Lisätty B6-vitamiini on tuotteen kolmas aineosa, joka vaikuttaa myös hermoston ja immuunipuolustuksen normaaliin toimintaan. B6-vitamiini vähentää väsymystä ja antaa lisäenergiaa. B6-vitamiinilla on myös osallisena proteiini- ja glykogeeniaineenvaihdunnan prosesseissa.

Alkuperämaa Puola

Huomioitavaa: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mag Plus B / 90 kapselia (45 annosta)”