Multivitamin Day & Night / 180 kapselia

23.75 EUR

Varasto loppu

  • Uniikki monivitamiini liikkuvalle ihmiselle!
  • Erilliset annokset aamulle ja illalle!
  • Optimoidut vitamiinien ajoitukset ja määrät!
  • Täydentää tehokkaasti vitamiinien ja mineraalien saantia!

Multivitamin Day & Night -ravintolisä on uniikki ja monipuolinen multivitamiini, joka on jaoteltu aamulla ja illalla otettaviin annoksiin. Suunnittelussa on optimoitu vitamiinien ja mineraalien imeytyminen jakamalla ainesosat niiden ottamisen kannalta otollisimpiin aikoihin ja huomioitu vitamiinien imeytymiseen vaikuttavat negatiiviset ristivaikutukset. Suurimmassa osassa markkinoilla esiintyvistä multivitamiinivalmisteista on keskenään ristiriitaisia aineosia, jotka samanaikaisesti otettuna estävät toistensa imeytymisen.

Mikroravintoaineiden puute voi aiheuttaa erilaisia oireita kuten väsymystä, huimausta, huonomman palautumisen harjoittelusta ja immuunijärjestelmän toiminnan heikentymistä.

Tämä multivitamiini sisältää olennaisimmat vitamiinit, mineraalit, välttämättömät rasvahapot ja ainesosat. Multivitamin Day & Night sopii erinomaisesti täydentämään ruokavaliota ja varmistamaan, että kehosi saa sen tarvitsemat vitamiinit ja mineraalit.

Alkuperämaa Puola

Huomioitavaa: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Multivitamin Day & Night / 180 kapselia”