Ale! 50%
Jaa

Muscle Up paketti

40.00 EUR 20.00 EUR

Muscle Up paketti sisältää Muscle Up proteiinin 700 g + Creatine powder 500 g + kaupanpäällisenä vielä Multi Active Formula multivitamiinin.

Muscle Up Protein on laadukas heraproteiinikonsentraatti, johon on lisätty kreatiinia ja tauriinia. Imeytymistä tehostamaan tuotteeseen on lisätty hieman maltodekstriiniä ja glukoosia.  Kreatiini muuttuu elimistössä kreatiinifosfaatiksi, joka lataa lihaksiston ATP-tasoja. ATP on lihaksiston nopein energianlähde kovien treenien aikana. Ylläpitämällä ja nostamalla kreatiinitasoja treenitehot nousevat lyhyiden ja intensiivisten harjoitteiden aikana. Lisätty tauriini tukee  kreatiinin treenitehoja nostavaa vaikutusta. Muscle UP heraproteiini on erinomainen valinta kovaa treenaavalle.

Creatine powder on maustettu kreatiinimonohydraatti. Kreatiinilla saat enemmän tehoja irti treeneistäsi, kasvatat voimatasojasi ja sarjakestävyyttä. Kreatiini on yksi tutkituimmista lisäravinteista, joka on osoittautunut sekä tieteessä että käytännössä jokaisen voimaurheilijan ja salillakävijän olennaiseksi perustuotteeksi.

Multi Active Formulasta saat vahvan annoksen vitamiineja ja mineraaleja, bioflavonoideilla sekä yrttiuutteilla vahvistettuna. Monipuolinen monivitamiini varmistaa, että saat kaiken olennaisen elimistön tehokkaan toiminnan varmistamiseksi. Yrttiuutteista tehoa antavat ginkgo biloba –uute, nokkonen,kurpitsa, mustapippuri ja sahapalmun uute. Ginkgo biloba tehostaa verenkiertoa ja antaa fokusta treeneihin. Nokkonen vahvistaa immuunipuolustusta ja suojaa luita rasitukselta. Kurpitsan siementen avulla saat enemmän energiaa ja voit treenata entistä kovempaa. Elimistösi tarvitsee kovien treenien aikana huomattavasti enemmän ravinteita, kuten vitamiineja. Multi Active on liikkuvan ihmisen valinta.

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Muscle Up paketti”