Osasto: . Avainsanat tuotteelle , .
Jaa

OstroVit ASHWAGANDHA / 90 tablettia

8.75 EUR

  • Energisyyttä lisäävä
  • Adaptogeeninen yrtti
  • ”Intian Ginseng”

OstroVit ASHWAGANDHA -ravintolisää on käytetty tuhansien vuosien ajan Intiassa ja saanut nimityksen ”Intian Ginseng”, sen samankaltaisten vaikutusten vuoksi. Tärkeimmät vaikuttavat aineet ashwagandhassa ovat alkaloidit ja laktonit.

Aswagandha on adaptogeeni, jolla uskotaan olevan fyysistä ja henkistä suorituskykyä lisäävää vaikutusta. Lisäksi sen uskotaan vahvistavan elimistön omaa vastustukykyä ja tukemaan elimistön palautumista stressistä. Ashwagandha on yksi maailman kuuluisimmista lemmenrohdoista. Ashwagandhan uskotaan tuovan apua seksuaaliterveyden erinäisille osa-alueille kuten libidoon ja hedelmällisyyteen.

Alkuperämaa Puola

Aineosat per suositeltu vuorokausiannos (1 tabletti): 

Withania somnifera juuren uute (Ashwagandha) 375 mg

josta withanolidejä 1,3% eli 5,63 mg

Ainesosat: Withania somnifera juuren uute (Ashwagandha), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), täyteaine (tärkkelys),  paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat). Tuote saattaa sisältää maidon, soijan, kananmunan, vehnän, sellerin tai sinappikasvin jäämiä.

Käyttöohje: Ota suositeltu vuorokausiannos (1 tabletti) kerran päivässä.

Huomioitavaa: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.  Ei sovellu lapsille, raskaana oleville tai imettäville. Säilytä kuivassa 15-25 °C tiiviisti suljettuna. Säilytä auringonvalolta suojattuna. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.


Innehåll per rekommenderade daglig dos (en tablett): 

Ashwagandha rötter pulver (Withania somnifera) 375 mg

en av withanolider 1,3% eli 5,63 mg

Ingredienser: Ashwagandha rötter pulver (Withania somnifera), fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa), fyllnadsmedel (stärkelse), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror). Kan innehålla spår av  mjölk, sojabönor,  veten, ägg, selleri, senapsfrö.

Doseringsanvisning:  Ta rekommonderade daglig dos (en tablett) varje dag.

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “OstroVit ASHWAGANDHA / 90 tablettia”