Osasto: . Avainsanat tuotteelle , .
Jaa

OstroVit GLUCOSAMINE 1000 / 90 tablettia

11.35 EUR

Varasto loppu

  • Glukosamiinisulfaattia
  • Elimistön rakennusaine
  • 1000 mg per tabletti

OstroVit GLUCOSAMINE 1000 -ravintolisä on laadukas glukosamiinisulfaatti tuote glukosamiini tarpeen täydentämiseen.
OstroVit GLUCOSAMINE 1000 -ravintolisä on oiva valinta glukosamiinin täydentämistä tarvitseville. Glukosamiini osallistuu elimistössä rustojen, nivelten pintojen, nivelnesteen ja selän välilevyjen normaaliin toimintaan eräänlaisena niin sanottuna elimistön rakennusaineena. Glukosamiinin suurin merkitys hyvinvoinnissa on rustojen kestävyydestä ja joustavuudesta huolehtiminen. Glukosamiinia löytyy myös kaikista sidekudoksista, esimerkiksi ihosta, jänteistä ja sydämestä.

Alkuperämaa Puola

Aineosat per suositeltu vuorokausiannos (1 tabletti):

Glukosamiini sulfaatti 1000 mg

Ainesosat: Glukosamiinisulfaatti,  täyteaine (kalsiumfosfaatti), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi). Tuote saattaa sisältää maidon, soijan, vehnän, sellerin tai sinappikasvin jäämiä.

Käyttöohje: Ota suositeltu vuorokausiannos (1 tabletti) kerran päivässä, mielellään ennen päivän ensimmäistä ateriaa.

Huomioitavaa: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.  Ei sovellu lapsille, raskaana oleville tai imettäville. Säilytä kuivassa 15-25 °C tiiviisti suljettuna. Säilytä auringonvalolta suojattuna. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.


Rekommenderade daglig dos (en tablett) innehåller:

Glukosaminsulfat  1000 mg

Ingredienser: Glukosaminsulfat, fyllnadsmedel (kalsiumfosfat), fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror), klumpförebyggande medel  (kiseldioxid). Kan innehålla spår av  mjölk, sojabönor,  veten, ägg, selleri, senapsfrö.

Doseringsanvisning: En tablett dagligen, gärna före måltid.

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “OstroVit GLUCOSAMINE 1000 / 90 tablettia”