Ale! 21%
(Tuote)Osastot: , . Avainsanat tuotteelle , , .
Jaa

OstroVit MgZB / 90 tablettia

12.65 EUR 10.00 EUR

  • Tukee voimatasojen ja lihasmassan kasvua
  • Antaa lisää suorituskykyä
  • Parantaa unen laatua

OstroVit MgZB on mineraalilisä, joka koostuu sinkistä, magnesiumista ja B6-vitamiinista. Tämän yhdistelmän on tutkimuksissa osoitettu lisäävän suorituskykyä ja optimoivan lihasmassan kehittymiseen vaikuttavien hormoniten tasoja elimistössä.
Sinkki osallistuu testosteronituotannon optimointiin, puolestaan magnesiumilla on olennaisia tehtäviä  suotuisa mineraali, joka optimoi testosteronituotannon elimistön energiatuotannossa ja lihasten kyvyssä supistua. B6-vitamiini auttaa vähentä­mään väsymystä ja uup­umusta, ja osallistuu myös  hormonitoiminnan säätelyyn.

Alkuperämaa Puola

Aineosat per suositeltu vuorokausiannos (2 tablettia):

Magnesium (magnesiumsitraatti + magnesiumlaktaatti) 260 mg (69% *)

Sinkki (sinkkilaktaatti) 30 mg (300% *)

B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi) 4 mg (286% *)

* = suositellusta päivittäissaannista

Ainesosat: magnesiumsitraatti, magnesiumlaktaatti, sinkkilaktaatti, pyridoksiinihydrokloridi, täyteaine (kalsiumfosfaatti), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat). Tuote saattaa sisältää maidon, soijan, vehnän,  kananmunan, sellerin tai sinappikasvin jäämiä.

Käyttöohje: Ota suositeltu vuorokausiannos (2 tablettia) päivittäin ennen nukkumaanmenoa.

Huomioitavaa: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.  Ei sovellu lapsille, raskaana oleville tai imettäville. Säilytä kuivassa 15-25 °C tiiviisti suljettuna. Säilytä auringonvalolta suojattuna. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.


Rekommenderade daglig dos (två tabletter) innehåller:

Magnesium (magnesiumcitrat+ magnesiumlaktat) 260 mg (69% *)

Zink (zinklaktat) 30 mg (300% *)

Vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid) 4 mg (286% *)

* = RDA %

Ingredienser: Glukosaminsulfat, fyllnadsmedel (kalsiumfosfat), fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror), klumpförebyggande medel  (kiseldioxid). Kan innehålla spår av  mjölk, sojabönor,  veten, ägg, selleri, senapsfrö.

Doseringsanvisning:  Rekommenderade daglig dos (2 tabletten) dagligen öfre sänggående.

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “OstroVit MgZB / 90 tablettia”