Osasto: .
Jaa

OstroVit NAC / 90 tablettia

15.90 EUR

N-Acetyl Cysteine (NAC) on L-kysteiini aminohapon muoto, joka on välttämätön glutationin tuotantoon. Glutationi voi suojata soluja karsinogeenisilta eli syöpää aiheuttavilta prosesseilta useilla tavoilla:

  • Glutationi vaikuttaa antioksidanttina.
  • Glutationi sitoutuu mutageenisiin kemiallisiin yhdisteisiin.
  • Glutationi auttaa ylläpitämään muiden antioksidanttien, kuten C- ja E-vitamiinien sekä beetakaroteenin, tasoja hyvinä.
  • Glutationi osallistuu DNA:n synteesiin ja korjaukseen.
  • Glutationi parantaa immuniteettia.

Alkuperämaa Puola

Aktiiviset ainesosat per annos (1 tabletti):

  • N-asetyyli-L-kysteiini  500 mg

Ainesosat: N-asetyyli-L-kysteiini, täyteaine (kalsiumfosfaatti), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi). Tuote saattaa sisältää maidon, soijan, vehnän, sellerin tai sinappikasvin jäämiä.

Käyttöohje: Ota suositeltu vuorokausiannos (1 tabletti) 15 minuuttia ennen ateriaa.
Huomioitavaa: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Ei sovellu lapsille, raskaana oleville tai imettäville. Säilytä kuivassa 15-25 °C tiiviisti suljettuna. Säilytä auringonvalolta suojattuna. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Huomioitavaa: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.


Innehåll per dosering (en tablett):

  • N-acetyl-L-cystein 500 mg

Ingredienser: N-acetyl-L-cystein, fyllnadsmedel (kalsiumfosfat), fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa), ), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror), klumpförebyggande medel (kiseldioxid. Kan innehålla spår av mjölk, sojabönor, veten, ägg, selleri, senapsfrö.

Doseringsanvisning: Ta ett tablet 15 minuter före måltid.

 

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “OstroVit NAC / 90 tablettia”