Osasto: . Avainsanat tuotteelle , .
Jaa

OstroVit SUPREME PURE CREATINE / 500g

11.45 EUR

Varasto loppu

  • Täysin puhdasta kreatiinimonohydraattia
  • 500 grammaa – 100 annosta
  • Tutkitusti toimivin kreatiinin muoto

OstroVit SUPREME PURE CREATINE -ravintolisä on täysin puhdasta kreatiinimonohydraattia. Tämä tutkitusti toimivin kreatiinin muoto on varma valinta, jos haluat parantaa fyysistä suorituskykyä peräkkäisissä lyhytkestoisissa ja korkeatehoisissa suorituksissa. Kreatiinin hyödylliset vaikutukset saavutetaan jo kolmella päivittäisellä grammalla hyvin imeytyvää kreatiinia.

Alkuperämaa Puola

Aineosat per annos (2,5 g) / per 100 g:

Kreatiinimonohydraatti 2,5 g / 100 g

Käyttöohje: Sekoita annos  (2,5 g = 0,5 mitallista) 100-150 millilitraan vettä tai mehua. Käytä sheikkeriä. Suositeltu vuorokausiannos 1-2 annosta (1,5 -3 g) tarpeesi mukaisesti. Treenipäivinä ota annos heti herättyäsi, ja mahdollinen toinen annos heti treenin jälkeen. Taukopäivinä ota vain yksi annos heti herättyäsi.

Huomioitavaa: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.  Ei sovellu lapsille, raskaana oleville tai imettäville. Säilytä kuivassa 15-25 °C tiiviisti suljettuna. Säilytä auringonvalolta suojattuna. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.


Innehåll per dosering (2,5 g) / per 100 g:

Kreatinmonohydrat  2, 5 g / 100 g

Doseringsanvisning: Ta en dosering (2,5 g = 0,5 skopa) med 100-150 ml vatten eller saft. Använda en shaker. Ta en dosering I morgon och möjlig andra dosering efter träning.

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “OstroVit SUPREME PURE CREATINE / 500g”