Spirulina / 60 kapselia

5 5:stä perustuen 1 asiakasarvosteluun
(1 tuotearvio)

7.50 EUR

5 / 5

Arviot (1)

 • Monipuolinen luonnollisten vitamiinien ja mineraalien lähde!
 • Nestemäistä merilevää kapseleissa!
 • Luonnollinen kehon puhdistaja!
 • Tehostaa vastustuskykyä!

Spirulina on poikkeuksellisen tehokas sini-viher merilevä. Spirulina auttaa ylläpitämään kehon luonnollista tasapainoa eli homeostaasia. Tämä lisäravinne on täydellinen proteiinin, olennaisten rasvahappojen, tehokkaasti imeytyvien mineraalien ja b-vitamiinien lähde. Spirulina on täysin luonnollinen tuote, joka on suunniteltu täydentämään elimistön olennaisia makro- ja mikroravinteita. Sopii erityisesti talven ja dieettikausien vastustuskyvyn tehostamiseen. Spirulina auttaa myös parantamaan kehon emäs-happotasapainoa.

Alkuperämaa Puola

Sisältö per annos (2 kapselia): 

spirulina 600 mg

Ainesosat:  soijaöljy, spirulina 30% (Spirulina Pacifica), kapselin kuori (liivate, stabilointiaine (glyseroli)), stabilointiaine (mehiläisvaha) emulgointiaine(lesitiini).

Käyttöohje:  Ota annos (2 kapselia) kolmesti päivässä runsaan veden kanssa (300ml). Ota annokset mielellään aterian jälkeen.

Huomioitavaa: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Innehåll per dosering (två kapslar):

spirulina 600 mg

Ingredienser:  sojaolja, spirulina 30% (Spirulina Pacifica), kapselskal (gelatin, stabilisator glycerol), stabilisator (biwax gult), emulgeringsmedel (lecitin).

Bruksanvisning:  Ta en dosering (2 kapsel) 3 gånger varje dag. Ta en dosering efter måltid, med 300 ml vatten.

 

 

1 arvio tuotteelle Spirulina / 60 kapselia

 1. Laura
  5 / 5

  :

  Spirulina on ollut mulla käytössä aiemmin jauheena smoothiessa, mutta nyt kun löysin nämä kapselit, niin nämä on tosi käteviä ottaa joka päivä! 🙂

Lisää arvio