Spirulina / 60 kapselia

5 5:stä perustuen 1 asiakasarvosteluun
(1 tuotearvio)

7.50 EUR

5 / 5

Arviot (1)

  • Monipuolinen luonnollisten vitamiinien ja mineraalien lähde!
  • Nestemäistä merilevää kapseleissa!
  • Kätevästi kapselimuodossa!

Spirulina -ravintolisä on poikkeuksellisen tehokas sini-viher merilevä. Spirulina auttaa ylläpitämään kehon luonnollista tasapainoa eli homeostaasia. Tämä lisäravinne on täydellinen proteiinin, olennaisten rasvahappojen, tehokkaasti imeytyvien mineraalien ja b-vitamiinien lähde. Spirulina on luonnollinen tuote, joka on suunniteltu täydentämään elimistön olennaisia makro- ja mikroravinteita. Spirulina auttaa myös parantamaan kehon emäs-happotasapainoa.

Alkuperämaa Puola

Sisältö per annos (2 kapselia): 

spirulina 600 mg

Ainesosat:  soijaöljy, spirulina 30% (Spirulina Pacifica), kapselin kuori (liivate, stabilointiaine (glyseroli)), stabilointiaine (mehiläisvaha) emulgointiaine(lesitiini).

Käyttöohje:  Ota annos (2 kapselia) kolmesti päivässä runsaan veden kanssa (300ml). Ota annokset mielellään aterian jälkeen.

Huomioitavaa: Suositeltava vuorokausiannos (kuusi kapselia). Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Innehåll per dosering (två kapslar):

spirulina 600 mg

Ingredienser:  sojaolja, spirulina 30% (Spirulina Pacifica), kapselskal (gelatin, stabilisator glycerol), stabilisator (biwax gult), emulgeringsmedel (lecitin).

Bruksanvisning:  Ta en dosering (2 kapsel) 3 gånger varje dag. Ta en dosering efter måltid, med 300 ml vatten.

Information: Dagsintaget bör ej överskridas. Ersätter inte en mångsidig kost. Förvara tätt försluten och oåtkomligt för barn.

 

1 arvio tuotteelle Spirulina / 60 kapselia

  1. Laura
    5 / 5

    :

    Spirulina on ollut mulla käytössä aiemmin jauheena smoothiessa, mutta nyt kun löysin nämä kapselit, niin nämä on tosi käteviä ottaa joka päivä! 🙂

Lisää arvio