(Tuote)Osastot: , , . Avainsana tuotteelle .
Jaa

Strong-C 1000 / 100 tablettia

9.90 EUR

  • Vahva C-vitamiini sinkillä ja bioflavonoideilla
  • Tehokas antioksidantti
  • Tukee immuunijärjestelmää
  • 1000 mg C vitamiinia yhdessä tabletissa

Strong-C 1000 -ravintolisä on treenaajille suunniteltu vitamiinivalmiste, joka sisältää ison annoksen C-vitamiinia (1000 mg).  C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, jota elimistömme ei voi itse tuottaa. Tämän vuoksi sitä on saatava ruoan tai  lisäravinteiden kautta. C-vitamiinia tarvitaan muun muassa sidekudoksen normaaliin aineenvaihduntaan, ja puutos näkyy esimerkiksi limakalvojen, ikenien ja ihon pieninä haavoina. Näiden kudoksien haavoittuessa riski saada bakteeri-, virus- ja muiden mikro-organismien infektio lisääntyy. C-vitamiini parantaa lisäksi raudan imeytymistä suolistosta, ja sillä on elimistölle antioksidanttinen vaikutus. Puutostilan oireet ovat väsymys, haavojen heikentynyt paraneminen, infektioiden lisääntyminen ja lihasheikkous.

Strong-C 1000 vitamiinivalmisteeseen on lisätty myös  sitrushedelmien bioflavonoideja ja sinkkiä.  Näiden ainesosien avulla pidennetään C vitamiinin toiminta-aikaa ja vähennetään sen hapettumista. Tällöin C-vitamiini toimii tehokkaammin.

Alkuperämaa Puola

Sisältö per annos (1 tabletti):

C-vitamiini 1000 mg (1250%*)

Pomeranssi uute (Citrus Aurantium, 85% Hesperidiniä) 100 mg

Sinkki 10 mg (100%*)

*= Suositellusta päiväannoksesta

Muut ainesosat:  täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, kroskarmelloosi), paakkuuntumisenestoaineet (piioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat)), tabletin pinta (värit (titaanioksidi, tartratsiini), sideaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, polydekstroosi, talkki, maltodekstriini, kookosöljy).  Voi sisältää jäämiä maidosta, soija, vehnästä, ohrasta,  kananmunista, maapähkinöistä tai pähkinöistä.

Käyttöohje: Ota yksi annos (1 tabletti) kerran päivässä, mielellään päivän pääaterian jälkeen. Juo tabletin kanssa 300 millilitraa vettä.

Huomioitavaa: Suositeltava vuorokausiannos: yksi tabletti. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Innehåll per dosering (1 tablett):

Vitamin C 1000 mg (1250%*)

Pomerans ekstrakt (Citrus Aurantium, 85% Hesperidin) 100 mg

Zink 10 mg (100%*)

*= % RDA

Andra ingredienser:  fyllmedel (mikrokristallinsk cellulosa, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa),  klumpförebyggande medel  (kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror), tablettglasyr (färgämne (titandioxid, tartrazin), bindemedel (hydroxipropylmetylcellulosa, polydekstros, talk, maltodekstrin, kokosolja).  Kan innehålla spår av mjölk, soja, veten, korn, ägg, jordnötter eller nöt.

Bruksanvisning:  Ta en tablet varje dag, efter huvudmåltid. Dricka 300 ml vatten med tabletten.

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Strong-C 1000 / 100 tablettia”