(Tuote)Osastot: , , . Avainsana tuotteelle .
Jaa

Strong-C 500 / 100 kapselia

7.75 EUR

Varasto loppu

  • Vahva C-vitamiini sinkillä ja bioflavonoideilla!
  • Tehokas antioksidantti!
  • Tukee vastustuskykyä!
  • 500 mg C vitamiinia yhdessä tabletissa!

Strong-C 500 -ravintolisä on vahva treenaajille suunniteltu vitamiinivalmiste, joka sisältää suuren annoksen C-vitamiinia (500 mg).  C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, jota elimistömme ei voi itse tuottaa. Tämän vuoksi sitä on saatava ruoan tai  lisäravinteiden kautta.

C-vitamiinia tarvitaan muun muassa sidekudoksen normaaliin aineenvaihduntaan, ja puutos näkyy esimerkiksi limakalvojen, ikenien ja ihon pieninä haavoina. Näiden kudoksien haavoittuessa riski saada bakteeri-, virus- ja muiden mikro-organismien infektio lisääntyy. C-vitamiini parantaa lisäksi raudan imeytymistä suolistosta, ja sillä on elimistölle antioksidanttinen vaikutus. Puutostilan oireet ovat väsymys, haavojen heikentynyt paraneminen, infektioiden lisääntyminen ja lihasheikkous.

Vastustuskykyä tehostamaan on lisätty myös  sitrushedelmien bioflavonoideja ja sinkkiä.  Näiden ainesosien avulla pidennetään C vitamiinin toiminta-aikaa ja vähennetään sen hapettumista. Tällöin C-vitamiini toimii tehokkaammin.

Alkuperämaa Puola

Käyttöohje: Ota yksi annos (1 tabletti) kerran päivässä, mielellään päivän pääaterian jälkeen. Juo tabletin kanssa 300 millilitraa vettä.

Huomioitavaa: Suositeltava vuorokausiannos: yksi tabletti. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

 

 

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Strong-C 500 / 100 kapselia”