(Tuote)Osastot: , , . Avainsana tuotteelle .
Jaa

Vitamin B Complex / 60 kapselia

7.00 EUR

  • Kattava B-vitamiinilisä!
  • Sisältää kaikkia B-ryhmän kahdeksaa vitamiinia!

Vitamin B Complex -ravintolisä sisältää huolellisesti valitut optimaaliset pitoisudet tärkeimpiä B-ryhmän vitamiineja sekä muita mikroravintoaineita ja tehoaineita. B1-, B2-, B3- ja B5 -vitamiinit sekä biotiini ja B12-vitamiini edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. B2-, B3- ja B5 -vitamiinit sekä folaatti ja B12-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Folaatti ja B12-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Biotiini puolestaan edistää hiusten, ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina. Koliini osallistuu elimistön toimintaan, edistämällä normaalia rasva-aineenvaihduntaa ja maksan toiminnan pysymistä normaalina.

Lisätyt mikroravintoaineet ja tehoaineet auttavat B-vitamiineja imeytymään tehokkaammin sekä tukevat elimistön toimintoja.  Vitamin B Complex on hyvä lisä täydentämään ravinnosta saatavia mikroravintoaineita.

Alkuperämaa Puola

Huomioitavaa: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vitamin B Complex / 60 kapselia”