Xtreme Beef Hydrolyzed Protein Isolate / 1800 g (45 annosta)

5 5:stä perustuen 2 asiakasarvosteluun
(2 tuotearviota)

55.90 EUR

5 / 5

Arviot (2)

 • Laadukas naudanlihasta tehty hydrolysaatti
 • Sisältää erittäin paljon nopeasti imeytyviä peptidejä
 • Rasvaton ja sokeriton
 • Ei sisällä laktoosia

Xtreme Beef Hydrolyzed Protein Isolate -ravintolisä on erittäin puhdas ja laadukas naudanlihaproteiini. Hydrolysoinnissa naudanliha esisulatetaan entsyymien avulla, jolloin varmistetaan tuotteen erittäin nopea imeytyminen ilman minkäänlaista vatsan ärsyyntymistä. Tuote sopii mm. treenin aikana juotavaksi, sillä se luovuttaa di- ja tripeptidi muotoisia aminohappoja erittäin nopeasti elimistön ja lihaksiston käyttöön.

Tämä proteiini sisältää annosta kohden 13 grammaa anabolisia aminohappoja; kuten leusiinia, valiinia, isoleusiinia ja glutamiinia. Tuote ei sisällä lainkaan sokeria, hiilihydraatteja tai rasvaa. Aminohappoprofiili sisältää myös huomattavasti glysiiniä, joka on olennainen osa kreatiinin biosynteesiä. Glysiini tuo tehokkaasti painetta lihaksiin ja pumppisi paranevat.

Kilohinta (normaalihintaisena): 31,06 €
Annoshinta (normaalihintaisena):  1,24 €
Alkuperämaa Puola

Vanilla , Strawberry , Banana , White Chocolate Coconut

Chocolate

Huomioitavaa: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

 

2 arviota tuotteelle Xtreme Beef Hydrolyzed Protein Isolate / 1800 g (45 annosta)

 1. Sami Hänninen
  5 / 5

  :

  Huippu proteiini palautusjuomaan, vasinkin dieetillä! Mansikka on todella hyvän makuinen!

 2. Oona
  5 / 5

  :

  Paras! Suolistoystävällinen proteiinijauhe. Suklaan maku hyvä ja koostumus täyteläinen. Hieman paksua normi heraan verrattuna mutta sekoittuu silti todella hyvin. Positiivinen yllättäjä! Suosittelen 🙂

Lisää arvio