Ale! 29%
(Tuote)Osastot: , , . Avainsana tuotteelle .
Jaa

Xtreme Creatine / 500g (100 annosta)

11.90 EUR 8.50 EUR

  • Puhdasta mikronisoitua kreatiinimonohydraattia!
  • Lisätty tauriinia ja b6-vitamiinia!
  • Lisää voimaa ja kestävyyttä!

Xtreme Creatine -ravintolisä on yksi markkinoiden laadukkaimmista kreatiineista. Sen huippulaadukas mikronisoitu kreatiinimonohydraatti on tutkitusti toimiva lisäravinne. Elimistö valmistaa luonnollisesti jonkin verran kreatiinia arginiinista, glysiinistä ja metioniinistä. Kreatiinilla parannat fyysistä suorituskykyä peräkkäisissä lyhytkestoisissa ja korkeatehoisissa suorituksissa.

Kreatiini muuttuu elimistössä kreatiinifosfaatiksi, joka lataa lihaksiston ATP-tasoja. ATP on lihaksiston nopein energianlähde kovien treenien aikana.
Ylläpitämällä ja nostamalla kreatiinitasoja treenitehot nousevat lyhyiden ja intensiivisten harjoitteiden aikana. Kreatiinin hyödylliset vaikutukset saavutetaan jo kolmella päivittäisellä grammalla hyvin imeytyvää kreatiinia. Xtreme Creatine sisältää myös lisättyä tauriinia ja B6-vitamiinia, joilla tuetaan kreatiinin treenitehoja nostavaa vaikutusta.

Alkuperämaa Puola

 

Huomioitavaa: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

 

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xtreme Creatine / 500g (100 annosta)”