Jaa

Xtreme Creatine / 1000g (200 annosta)

5 5:stä perustuen 1 asiakasarvosteluun
(1 tuotearvio)

18.99 EUR

5 / 5

Arviot (1)

  • Puhdasta mikronisoitua kreatiinimonohydraattia!
  • Lisätty tauriinia ja b6-vitamiinia!
  • Parantaa fyysistä suorituskykyä!

Xtreme Creatine -ravintolisä on yksi markkinoiden laadukkaimmista kreatiineista. Sen huippulaadukas mikronisoitu kreatiinimonohydraatti on tutkitusti toimiva lisäravinne. Kreatiinilla parannat fyysistä suorituskykyä peräkkäisissä lyhytkestoisissa ja korkeatehoisissa suorituksissa.

Elimistö valmistaa luonnollisesti jonkin verran kreatiinia arginiinista, glysiinistä ja metioniinistä. Kreatiini muuttuu elimistössä kreatiinifosfaatiksi, joka lataa lihaksiston ATP-tasoja.  ATP on lihaksiston nopein energianlähde kovien treenien aikana. Ylläpitämällä ja nostamalla kreatiinitasoja treenitehot nousevat lyhyiden ja intensiivisten harjoitteiden aikana. Kreatiinin hyödylliset vaikutukset saavutetaan jo kolmella päivittäisellä grammalla hyvin imeytyvää kreatiinia. Xtreme Creatine sisältää myös lisättyä tauriinia ja B6-vitamiinia, joilla tuetaan kreatiinin treenitehoja nostavaa vaikutusta.

Alkuperämaa Puola

Huomioitavaa: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

 

1 arvio tuotteelle Xtreme Creatine / 1000g (200 annosta)

  1. Arttu karttunen
    5 / 5

    (varmistettu kirjoittaja):

    Hyvä creatiini valmiste, joka sisältää myös B6-vitamiinia ja tauriinia !

Lisää arvio