(Tuote)Osastot: , , , . Avainsanat tuotteelle , , .
Jaa

Xtreme Napalm Pre-Contest / 500g (88 annosta)

5 5:stä perustuen 2 asiakasarvosteluun
(2 tuotearviota)

29.99 EUR

5 / 5

Arviot (2)

 • Voimakas PWO
 • Lisää voimaa,tehoja ja kestävyyttä
 • Lisättyjä elektrolyyttejä

Xtreme Napalm Pre-Contest -ravintolisä on suunniteltu koviin ja vaativiin treeneihin.Tuote alkaa toimimaan erittäin nopeasti ja vaikutus jatkuu pitkään.Xtreme Napalm treenilaturin arginiini ja beta-alaniini lisäävät typpioksidin (NO) vapautumista antaen parempia pumppeja ja auttaen sekä ravinteiden että hapen kulkeutumista lihaksiin.Tuotteen piristävät ja voimaa antavat aineosat sisältävät mm. sitrulliinimalaatin,tauriinin,glukuronolaktonia ja kofeiinia. Tähän treenilaturiin on lisätty myös  hydrolysoitua kaseiinia ja elektrolyyttejä tuomaan enemmän potkua.

Alkuperämaa Puola

Huomioitavaa: Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai kofeiiniherkille henkilöille. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

2 arviota tuotteelle Xtreme Napalm Pre-Contest / 500g (88 annosta)

 1. Ville Väkeväinen
  5 / 5

  :

  Erittäin hyvä laturi. Olen testannut kaikkia muita preworkoutteja, mutta palaan aina tähän. Mistään muusta ei tule samanlaista boostia salitreeneihin kuin tästä.

  -Ville Väkeväinen

 2. Sasu Räty
  5 / 5

  :

  Omasta mielestä todella hyvä laturi ! Antaa hyvin ja tasaisesti energiaa sekä ei tule ”crashia” eli väsymystä treenin jälkeen. Plussana vielä kun purkissa niin monta annosta !

Lisää arvio