Asiakkaan on aina ilmoitettava tuotteen tai tuotteiden palauttamisesta ja kaupan peruutuksesta myyjälle. Pelkkä tavaran noutamatta jättäminen tai palauttaminen eivät riitä kaupan peruuttamiseksi. Kuluttajan on tehtävä peruuttamisilmoitus sähköpostitse osoitteeseen: info@voimaravinteet.fi  14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta ja palautettava tavara 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta.

Kaikista noutamattomista tai palautetuista tilauksista, joista ei ole ilmoitettu peritään palautusmaksuna postituksen kustannukset.  Kaikkien palautusten takaisinpostittamisen kustannukset tulevat asiakkaalle, poislukien tilanteet, joissa tuote on viallinen tai virheellinen. Näissä tilanteissa Voimaravinteet.fi palauttaa myös postituskustannuksen.

Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäiskunnossa, eli käyttämätön ja myyntikelpoinen. Tuotteen paketin saa avata, mutta tuotteeseen kiinnitetyt laput yms. eivät saa olla irroitettuja. Lisäravinteiden kohdalla sinetin avaaminen poistaa palautusoikeuden, pois lukien tilanteet, joissa tuote on virheellinen.  Voimaravinteet.fi ei korvaa vaurioituneita tuotteita, joista näkyy, että tuotetta on käytetty.

Kun vastaanotat tilauksesi, ole hyvä ja tarkista tilauksesi viipymättä. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, väärä tuotteiden määrä tai tuotteessa on virhe, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä sähköpostitse: info@voimaravinteet.fi . Mikäli tuotteessa on virhe, liitä sähköpostiin mukaan kuva vaurioituneesta tuotteesta siten, että koko tuote näkyy kuvassa ja vaurio on selkeästi nähtävissä. Viallisen tuotteen reklamointiaika on 14 päivää tuotteiden vastaanottamisesta.

Hyvitys

Voimaravinteet.fi maksaa hyvityksen mahdollisimman nopeasti. Hyvitys maksetaan viimeistään 14 päivän kuluessa asiakkaan peruutuksen ilmoituksen vastaanottamisesta. Maksulle edellytyksenä on kuitenkin tuotteen takaisin saaminen tai asiakkaan osoitus siitä, että tuote on lähetetty takaisin, esim. postin palautuskuitin muodossa.

Hyvitys maksetaan asiakkaalle tilisiirtona. Muistathan laitaa peruutussähköpostiin tilitietosi palautusta varten.

Palautukset toimitetaan osoitteeseen:

Voimaravinteet.fi

Inkiläntie 9

04250 Kerava