Voimaa arkeen – Emilia Pirskanen

Tammikuu on alkanut flunssaisissa merkeissä monessakin kodissa ja kovasti haluan muistuttaa vitamiinien tärkeydestä flunssakauden aikana. Jos tuntuu että on vaikea muistaa aamuisin kaikkia vitamiineja ottaa niin ”dosetti” on hyvin helppokäyttöinen väline ja kulkee kätevästi mukana treenikassissa minne vaan http://voimaravinteet.fi/tuote/think-big-musta-pill-box/ .  Itse suosittelen voimaravinteiden VIT-C:tä http://voimaravinteet.fi/tuote/strong-c-1000-100-kapselia/ joka sisältää isoimman annoksen C-vitamiinia ! Vitamiini ja sinkki yhdessä ennaltaehkäisee infektioita ja niiden uusiutumista. Kyseinen VIT-C on tällä hetkellä tarjouksessa ja suosittelen sitä noukkimaan kotiin parikin purkkia koska vitamiinin käyttö tulisi opetella ympärivuotiseksi käyttötavaksi eikä pelkästään flunssa aikoina käytettäväksi.

Perheellisten arki voi olla hyvinkin haastavaa silloin kun lapsi sairastuu ja tärkeysjärjestys treenistä siirtyy kotiin. Treenaaminen on tärkeää mutta perhe vielä tärkeämpi. Itse treenaan tällä hetkellä hyvinkin tavoitteellisesti ja tavoitteena kisalavat vielä tänä keväänä. Maalaisjärki toki tässäkin sallittua jos elämäntilanne kovasti heilahtelee. Lapsi etusijalla mennään ja toivotaan nyt että säästytään isommilta flunssa-aalloilta.

Voimaa arkeen saa vitamiineista ja erilaisista lisäravinteista jotka tehostavat treeniä mutta tärkeää on myös muistaa että voimaa saa myös ystävistä ja perheestä ja arjen hyvin pienistäkin asioista joita kannattaa vaalia. Ota itsellesi aikaa ystävän tai perheen kanssa ja nauti päivästä, syö jotain hyvää ja kohenna näin mielialaa. Treenaaminenkin on mukavampaa sekä tehokkaampaa kun antaa välillä itselleen armoa. Kun itse olen tällä hetkellä kisadieetillä niin mitään herkutteluja tässä ei suvaita joten hyvää oloa tulee hakea muualta. Itse olen opetellut nauttimaan dieettiruuista sekä niiden tuomista tuloksista jotka tuovat omalla tavalla voimaa arkeen. Motivaatio ja läheisten tuki auttaa pääsemään vaikeidenkin asioiden yli.  Kaikista eniten itse saan voimaa omasta pojasta ja hän jos mikä tsemppaa eteenpäin .

Toivon teille jokaiselle voimaa arkeen , syntyi se voima mistä asiasta tahansa.

Tsemppiä treeneihin ! Siellä voimaa tarvitaan 🙂

Kuva: Christian Pirskanen Photography

Kuva: Christian Pirskanen Photography

-Emilia –

Jätä kommentti

* -merkatut kentät pakollisia

Copyright @ 2015-2017 Voimaravinteet.fi. All rights reserved.
Ostoskori on tyhjä